FinansBureauet

Live stream sport hos bookmakerne og spar penge

Hvorfor betale for et dyrt TV-abonnement, når du kan live streame alskens sportsbegivenheder hos bookmakerne uden at skulle penge ud? I denne artikel viser vi dig, hvordan du kommer i gang med at live streame fodbold, tennis, basketball, håndbold, ishockey og hvad hjertet ellers måtte begære – uden abonnement – hos bookmakerne.

Nemt, lovligt og abonnementsfrit: Live streaming hos bookmakerne

Flere forskellige bookmakere udbyder live streaming af sportsbegivenheder, og kriteriet for, at du kan kigge med, er simpelt. Du skal blot sørge for at have oprettet en konto hos bookmakeren, og skal du sørge for, at der står penge på sportssaldoen. Hvordan du forvalter pengene… det er op til dig. Servicen virker, og den er 100 procent lovlig.

1. Gå til din udvalgte bookmaker, reklamerer for streaming

2. Opret en konto og foretag en indbetaling.

3. Find live-sektionen.

4. Vælg den kamp, du ønsker at live streame.

OBS. Du skal være opmærksom på, at der gælder GEO-restriktioner. Sidder du i Danmark, kan du dog live streame problemfrit.

Du vælger selv, hvad du vil se hos din bookmaker

Når du live streamer hos bookmakerne, vil du typisk have en bred pallette af muligheder. Foretrækker du fodbold, vælger du det. Er du mere til tennis, vælger du selvfølgelig det. De fleste streaming-bookmakere har rettigheder til et direkte signal på alle de store sportsgrene, så du har altså alletiders mulighed for at finde noget, der interesserer lige netop dig. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan live streame alle rækker (eksempelvis har bookmakerne ikke adgang til Superligaen og Premier League, mens du til gengæld godt kan se Bundesliga og Serie A).

Når du live streamer sport hos bookmakerne, kan du glæde dig over, at der ikke er nogen reklamer. Et minus ved servicen er dog, at størrelsen på billedet er begrænset – så hvis du vil have fat i den helt store HD-oplevelse, bliver du nødt til at tegne et abonnement hos en af TV-udbyderne.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Finansbureauet.dk

Følg på:

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt