FinansBureauet

Lille bolig? Sådan udnytter du pladsen bedre

Bor du i en lille lejlighed? Eller er dine ejendele bare ved at stige dig op over ørene i dit parcelhus eller villa? Lige meget hvor du bor, kender du sikkert til den fornemmelse, at du ikke har nok plads til alle de ting, du gerne vil have plads til. Det kan især være et problem, hvis du har en lille bolig, og du ikke længere kan finde plads til dine ejendele. Så hvad gør du? 

En af de ting du kan gøre, er at købe møbler, som både er praktiske, og som passer ind i din lille bolig. Med en lille bolig handler det om at overveje, hvordan du indretter hver en kvadratmeter, så du kan få så meget ud af pladsen som muligt. En af måderne bedst at gøre dette på, er ved at købe nogle funktionelle møbler, som kommer med en masse god opbevaringsplads, uden de fylder alt for meget i dit hjem.

Et møbel som opfylder netop disse kriterier, er den klassiske kommode. Kommoden er nemlig designet som et praktisk opbevaringsmøbel, der på samme tid kan bruges som eksempelvis TV-bord, hvis du køber en lav model, eller som kan huse alt dit tøj, hvis du skaffer dig en model med gode store skuffer. Du kan finde hjælp til at købe en kommode, hvis du er i tvivl om, hvilken en der passer til dig. 

Få god opbevaringsplads med en kommode 

Kommoder er uundværlige møbler, som du først forstår værdien af, når du står og mangler en. Kommoden er nemlig det perfekte opbevaringsmøbel til alle mulige ting og sager, som du ikke ønsker at have til at ligge og flyde rundt omkring i hjemmet. Med en kommode kan du altså få gemt en masse ting af vejen og få dem opbevaret i et møbel, som desuden kan fås i mange lækre designs. 

En kommode kan nemt klemmes ind i et hjørne af dit hjem, og hvis du køber en slank og høj model, kan den gode opbevaringsplads komme til at fylde meget lidt, hvis du stiller den opad væggen. Du kan også finde lavere og bredere kommoder, som kan fungere som et slags multimøbel, som kan bære eksempelvis dit tv eller andre ting, som du har brug for står fremme. 

En kommode er det perfekte sted at opbevare eksempelvis:

  • Håndklæder hvis du ikke har plads på badeværelset 
  • Tøj og undertøj hvis du ikke har plads til et stort skab i dit hjem
  • Dine personlige ejendele som eksempelvis hårtørrer og børster
  • Ting og sager som du gerne vil have gemt af vejen, så de ikke ligger og flyder 
ANNONCE

Kommoder kommer i et hav af forskellige størrelser og designs, og det kan være svært at finde den, som er den rigtige for dig. Du skal overveje, hvad dit opbevaringsbehov er, og så skal du selvfølgelig tænke over, hvor meget plads du har. Men selvom du bor i et lille hjem, kan du helt sikkert finde en kommode, som passer perfekt ind i din stue eller dit værelse. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt