FinansBureauet

Leder du efter erfarne erhvervsadvokater?

Dette indhold er sponsoreret 

VQ advokater er kendt for høj kvalitet og et stort lokalkendskab i hovedstadsområdet. VQ advokater er et etableret, alsidigt advokatkontor,  der består af et team af eksperter i erhvervsjura og virksomhedsdrift. Der er kvalificerede medarbejder, der kan hjælpe dig med alle aspekter af jura, økonomi og drift af din virksomhed. 

VQ advokater tilbyder målrettet og kompetent rådgivning. På www.vqa.dk kan du få overblik over teamet og booke et gratis rådgivningsmøde, så du kan opleve det høje serviceniveau helt uforpligtende. 

VQ advokater er et stort kontor, der favner bredt. Hvis du er ejendomsadministrator, investor eller iværksætter, har VQ advokater erfarne specialister, der kan give den hjælp, netop dit firma har brug for. 

VQ advokater skaber værdi

Juridisk, kvalificeret rådgivning  skaber mere værdi for din virksomhed. Det er altafgørende, at du får styr på erhvervsjuraen, så du undgår at komme i vanskeligheder. VQ advokater har din virksomheds værdi for øje, og kan vejlede dig, så du er sikret en sund drift og et sikkert juridisk fundament for vækst.

VQ advokater er eksperter i rådgivning, der øger din virksomheds værdi. Det kan eksempelvis være ledelsessparring. Du kan få hjælp til strategi og prioritering, så din virksomhed bliver mere effektiv. En professionaliseret ledelse er fundamentet for en velfungerende virksomhed. VQ advokater tilbyder ikke kun teori, men har eksperter, der har mange års praktisk ledelseserfaring. 

Få hjælp til de komplekse områder

Der er meget at holde styr på, når man driver en virksomhed. VQ advokater kan hjælpe dig med nogle af de områder, der er juridisk komplekse, men som næsten alle virksomheder berører på den ene eller anden måde. Nemlig lovgivning om persondata, patent- og varemærkerettigheder og markedsføring. 

Hvis din virksomhed foretager produktudvikling, så kan du have brug for at søge om patent- og varemærkerettigheder. Det er næsten altid nødvendigt, at du rådføre dig hos en advokat, før du ansøger. Det er et område, der volder mange virksomheder problemer.  

Næsten alle virksomheder har brug for markedsføring. Når du skal markedsføre dine produkter, skal du overholder markedsføringslovgivning. For at du ikke spilder dine kræfter og penge på kampagner, der ikke er lovlige, så er det fornuftigt at tage fat i VQ advokater og få rådgivning i markedsføringslovgivning. Så er du sikret, at jeres nye markedsføringsstrategi er fornuftig. 

Næste alle firmaer håndtere persondata. Persondataret gælder både informationer om dine kunder og om dine medarbejdere. Det er lovpligtigt, at du overholder persondatalovgivningen, men det er et komplekst lovområde. Du kan få rådgivning omkring persondataret hos VQ advokater, så du undgår at bryde loven af uvidenhed. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt