FinansBureauet

Køb designertøj til halv pris

Er du parat til at gå en smule på kompromis med aktualiteten, men ikke med kvaliteten, er der mulighed for at score tøj fra kendte designere til halv pris.

Køb designertøj til halv pris

Er man parat til at gå på kompromis med nyhedsværdien, men ikke med kvaliteten, har man mulighed for at få fingrene i en designklassiker for det halve af prisen.

www.theoutnet.com har gjort en forretning ud af at indkøbe varer fra sidste sæson, og sælge dem på nettet, med op til 60 % rabat.

Det er designere som Alexander Mcqueen, Balmain, Burberry, Fendi og ikke mindst den berømte kjoledesigner Hervé Léger, man kan finde her. Og med blot 3 dages levering er der god tid til at finde den lille sorte til julefrokosten eller nytårsaften.

Klassikeren fra Hervé Léger (www.herveleger.com) der får enhver kvindekrop til at ligne et timeglas, er at finde i forskellige afskygninger med op til 50 % rabat. Og måske skal det være i år, du køber en af de meget omtalte Rick Owens (rickowens.eu) læderjakker, med stor rabat i forhold til sidste år. Og skulle du have et par tusinde kroner i overskud til at fuldende outfittet, så skynd dig at få fingrene i et par sko fra MIu MIu.

Har man brug for hjælp til styling, kan man med fordel følge the outnet på Facebook ( www.facebook.com/theOutnet

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce