FinansBureauet

Jaguar I-PACE vinder Årets Bil i Europa 2019

For første gang nogensinde tager Jaguar titlen Årets Bil i Europa. 60 motorjournalister fra hele Europa står bag kåringen af Jaguar I-PACE som Årets Bil 2019

Jaguar I-PACE var i heftig konkurrence om titlen som Årets Bil 2019. Finalefeltet talte konkurrerende modeller som Mercedes A-Klasse, Kia Ceed, Alpine, Ford Focus, Citroen C5 Aircross og Peugeot 508. Men da regnebrættet var gjort op, og de 60 europæiske motorjournalister, fra ikke mindre end 23 forskellige nationer, havde afgivet deres stemmer, stod Jaguar I-PACE tilbage som vinder.

Prof. Dr. Ralf Speth – CEO Jaguar Land Rover siger:

”At vores første elektriske bil også bliver den første Jaguar til at vinde titlen som Car of the Year giver os kæmpe stolthed”.

Jaguar I-PACE, der er designet og udviklet i Europa har allerede vundet 55 priser rundt om i verden, siden den blev introduceret for et år siden. Blandt priserne er Årets Bil i Tyskland, Årets Bil i Norge, Årets bil i UK, TopGear magazine EV of the Year, Årets elbil I Sverige for blot at nævne nogle af priserne.

Jaguar I-PACE er allerede nu en salgssucces. 8000 kunder har modtaget deres I-PACE – 75 procent af dem i Europa.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Claus Fledelius Claus Fledelius

Følg på:

Claus Fledelius er cand.polit. og chefredaktør på FinansBureauet. Har tidligere bl.a. været økonomisk journalist og redaktør for Børsen Magasiner og Bonnier Publications, og har derudover stået som forfatter til flere skattepolitiske rapporter.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt