FinansBureauet

iPhone 7 er meget mere end bare telefonen

Da Apple d. 16 september satte deres nyeste skud på iPhonestammen til salg i Danmark, startede de en kædereaktion. For folk nøjes ikke kun med at købe telefonen, så markedet for mobil covers er åbnet igen.

Den havde efterhånden været undervejs i et stykke tid, og var allerede sat til salg i udlandet, men den nyeste iPhone, nummer syv af slagsen, har ramt det danske marked. For lidt over 6.000 danske kroner kan man erhverve sig det nyeste stykke Appleteknologi, og uanset om man som forbruger foretrækker Apple eller et af androidmærkerne som for eksempel Samsung, så er det et prægtigt stykke teknologi Apple har sat i verden.

Men iPhone lanceringen giver også Apple mulighed for at sælge en række nye produkter, nemlig mobil covers og mobil tasker. Langt de fleste der lige har købt sig et stykke teknologi til over 6.000 kroner vil gerne beskytte det, og det er hverken Apple, eller resten af markedet sen til at udnytte. Kigger man sig ikke godt for, kan man nemt ende med at betale over 400 kroner for et cover til sin nye telefon.

Er man derimod i tvivl om hvilket af de mange forskellige mobil covers man kunne tænke sig, er der nogle ting man skal have med i baghovedet. Blandt andet at udvalget generelt set er langt større end i fysiske butikker. Det betyder også at prisen ofte er presset lidt mere, og at der kan være penge at spare. Derudover tilbyder nettet endeløse muligheder for design af mobil covers, det kan være at du selv har mulighed for at designe dem, eller også er de allerede designet med lige det motiv der er behov for.

Et sidste godt råd inden man vælger hvilket cover ens telefon skal have, er at læse anmeldelser af coveret på nettet, og eventuelt se en . En anden genrer til beskyttelse af den nyerhvervede telefon er mobil tasker. Mobil tasker fungerer lige som et cover, men det beskytter i stedet hele telefonen, inklusiv skærmen.

Klart er det at der skal beskyttelse til ens nye iPhone, men hvorvidt det skal være et cover eller en mobil taske, er op til den enkelte bruger. Begge har fordele både individuelt og indbyrdes, og det er i sidste ende nok en vanesag, hvad man er til. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce