FinansBureauet

iPhone 11 og iPhone 11 Pro og Pro Max har set dagens lys

Med lanceringen af nye iPhones og gratis prøveperioder på Apple TV+ håber Apple igen igen at sætte salgs- og kundetilfredsheds-rekorder.

Hele 3 nye iPhones

Apple er også kendt som “The iPhone company”, hvilket giver mening når man ser, at det i overvejende grad er iPhone, der igen og igen sætter nye salgsrekorder. Apple har netop introduceret deres - forhåbenttigt - nyeste omsætnings-generatorer, nemlig iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Banebrydende teknologi koster penge

Apple har fået for vane, at lancere 3 nye iPhones ad gangen. Dette er formentlig et resultat af stadigt dyrere og dyrere flagskibsmodeller. Ved at hæve barren rent teknologisk, bliver enhederne dyrere, hvilket selvsagt er lidt af en økonomisk udfordring for de gennemsnitlige iPhone brugere, som ikke synes at 13.000 kroner for en ny telefon er småpenge. Derfor giver det god mening, at Apple udvider produktporteføljen og sender 3 modeller på markedet. Den “billige”, den lidt dyrere og den dyre, nemlig iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 fås med 1 års gratis Apple TV+

Kan du huske tiden før Netflix? Dengang hvor man gik i Blockbuster og lejede fysiske film, som man bar hjem og afspillede på sin Blu-Ray/DVD/VHS afspiller (alt efter din alder). Det virker som en evighed siden, at streaming blev en realitet. I starten havde vi Netflix, men snart kom også HBO, Viaplay, Hulu (i USA), Cmore og mange, MANGE flere. Faktisk er streaming blevet for film og tv, hvad Spotify var for musikindustrien. Men flere og flere streaming-udbydere laver stadig mere og mere egenproduceret indhold til deres tjenester, og det gælder nu også Apple.

Apple TV+ er en streamingtjeneste som så mange andre, men ligesom Netflix og Amazon Prime, laver Apple også deres eget eksklusive indhold, hvilket - selvfølgelig - kun er tilgængeligt med et Apple TV+ abonnement. Og for at lokke flest mulige nye abonnenter i folden, har Apple besluttet, at enhver ny iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max, leveres med en 1 års gratis prøveperiode på Apple TV+.
Et på mange måder genialt tiltag. Dels er det god kundeservice, men det er også lidt som et fitnessabonnement - ihvertfald for mange. Du har det og betaler for det, men bruger det for lidt til at det reelt er pengene værd. Men omvendt er det meget rart at have hvis nu… Ja, vi har nok alle været der, hvor vi har villet opsige vores fitnessabonnement, men ikke lige fået det gjort alligevel.

iPhone 11 pris

De tre nye iPhones overrasker ikke synderligt i forhold til deres priser. iPhone 11 starter fra 6299, og kan løbe op i 7699 for den højst dekorerede version, mens  iPhone 11 Pro starter fra 8899 og løber op til 12099 og prisen på iPhone 11 Pro Max spænder fra 9799 til 12999.

Der er - de relativt høje priser til trods - næppe nogen tvivl om, at Apple igen vil kunne se frem mod salgsrekorder. Dels fordi det er sådan det plejer at være med nye iPhones, og dels fordi der er meget valuta for pengene.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Finansbureauet.dk

Følg på:

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt