FinansBureauet

Hvorfor bruge et regnskabsprogram?

E-conomic er et regnskabsprogram, der giver virksomheder adgang til simpel bogføring og fakturering. Løsningen kan hjælpe både små og store virksomheder med at optimere og effektivisere deres processer. Den egner sig endda til de helt store virksomheder, der ofte har brug for mere komplekse opsætninger.

Regnskabsprogrammet er skabt for at reducere unødvendige manuelle arbejdsgange, så din virksomhed dermed kan prioritere de opgaver der skaber mere værdi.
I denne artikel dykker vi ned i lige præcis de fordele der er ved at bruge regnskabsprogrammet e-conomic.

Et stort antal funktioner til dig og din virksomhed

Med e-conomic kan du:

  • Håndtere dine bilag
  • Fakturere og sælge
  • Lave momsregnskab og opgørelse
  • Oprette ordrer, tilbud og rykkere
  • Lave bankafstemning
  • Få overblik over finans og bogholderi
  • Få automatisk aflæsning af bilag og assisteret bogføring
  • Integrere til din bank
ANNONCE

Den automatiske aflæsning af bilag reducerer dit manuelle tastearbejde med cirka 60% og giver endda bogføringsforslag. Det eneste du skal gøre, er at godkende. Med elektronisk fakturering, også kendt som EAN-fakturering eller e-fakturering, får du en nemmere og mere sikker fakturering. Både afsendelsen og modtagelsen af e-faktura går hurtigt og sparer dig og dine kunder tid. E-conomic gør det også muligt for dig at sælge dine fakturaer fra dit regnskab gennem funktionen ’Straksindbetaling’. Funktionen giver din virksomhed et bedre cash flow, forbedret likviditet og mulighed for udvikling.

Hvorfor vælge e-conomic?

e-conomic er det regnskabsprogram i Danmark, der har flest funktioner og muligheder. Modulsystemet kan skræddersyes lige præcist til din løsning, og du kan endda vælge mellem 200+ apps og integrationer i app-universet. Disse hjælper især med at forbinde regnskabsprogrammet med resten af de programmer din virksomhed bruger. Som e-conomic kunde får du gratis kundeservice og online kurser, samt hjælpeartikler og videoer. Dette gælder også i prøveperioden, som er gratis og uforpligtende i 14 dage.

Når du og din virksomhed er klar til at binde dig, findes der tre forskellige pakker at vælge mellem. ’Start-up’ pakken egner sig bedst til små virksomheder, ’small business’ pakken egner sig til virksomheder i vækst - og ’professional’ pakken er perfekt til store virksomheder med avancerede behov.

e-conomic gør det nemt at skifte fra andre regnskabsprogrammer, og du får derudover hjælp til at flytte dit regnskab til e-conomic. Din revisor vil naturligvis altid have gratis adgang til programmet, som kan vokse med din virksomhed og dine behov. Løsningen kan nemlig altid udvides.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE