FinansBureauet

Hvor kan man finde second hand genbrug henne?

Dette indhold er sponsoreret


Det har aldrig været mere oppe at gå i genbrugstøj og det at have vintage møbler og biler er utrolig trendy for tiden. Det er der mange grunde til, og en af disse er at det er godt for vores planet ikke altid at købe nyt. De største syndere når det kommer til klimaudfordringerne er produktionsvirksomheder, som slynger varer ud fra fabrikker til butikker og videre til forbrugere. Den eneste måde man som forbruger kan kæmpe tilbage på er ved netop, at købe mindre nyt fra butikker. Det tvinger fabrikkerne til at producere mindre.

Selvom det aldrig har været nemmere at købe brugt kan det være en verden, der er svær at navigere rundt i og derfor vil denne artikel give tre gode steder, hvor man kan købe second hand. 

Campen auktioner 

Et af de steder, hvor man hurtigt og nemt kan få en god handel og samtidig købe brugt er til auktioner. Auktioner sker hyppigt, og der er mange gode varer man kan handle. Til auktioner bliver der solgt alt lige fra smykker og møbler til biler og værktøj. Der er med andre ord noget for alle, og det er muligt at finde nogle ting, som man ikke ville andre steder. Auktioner kan virke outdated i dagens Danmark, men det er ofte her man kan finde de helt sjældne varer og derfor bliver de ved at bestå. Du kan finde en masse  auktioner på www.campenauktioner.dk.


DBA, De gule sider og Facebook Marketplace 

Der er mange danske sider for second hand, og det er svært at komme uden om de tre store. DBA er den største handelsside i Danmark og har det være det i mange år. Her kan man købe alt mellem himmel og jord og til billige penge. De gule sider er lige sådan, og det er smag og behag hvilken side man bedst kan lide. 

Derudover er der Facebook Marketplace, som er en af de mest brugervenlige sider på markedet. 

Internationale sider - grailed, depop og meget andet

Der findes også internationale sider, som ofte har et andet vare-sortiment end de danske sider, da de samler second hand varer fra alle mulige lande under en platform. Det gør også, at man ofte skal betale lidt mere i fragt, men udvalget er derimod mere bredt og anderledes. Derfor kan man godt overveje at undersøge sider som Grailed, Depop og Etsy for andre typer varer, når man skal handle second hand. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt