FinansBureauet

Hvilket mobilabonnement kan bedst betale sig?

Der kan efterhånden være rigtig mange penge at spare årligt, hvis du ikke har skiftet mobilabonnement i længere tid. Mange sidder nemlig i forældede abonnementer og betaler priser, som der hører fortiden til. Der er kommet nye spillere på banen, bedre vilkår og meget billige mobilabonnementer. Derfor kan det for dig hurtigt betale sig at bruge de få minutter, det tager at finde et mobilabonnement, der pisser til dit behov. 

De billigere mobilabonnementer skyldes i høj grad, at der de seneste år er kommet en del flere konkurrenter til de store selskaber, som med stor succes har kunne presse prisen endnu længere ned, end det kan lade sig gøre for de store selskaber. Bl.a. den danske televirksomhed Duka, som på kort tid har vundet større og større indpas på det danske mobilabonnement marked. 

Duka tilbyder eksempelvis et billigt mobilabonnement til blot 99 kr./md. med fri tale, fri SMS/MMS og 10 GB data, der alt sammen kan benyttes i og til hele EU. 
Med et billigt mobilabonnement fra eksempelvis Duka kan du spare mange penge årligt – især hvis I er flere i husstanden, der ikke har et af de billige mobilabonnementer. 

Vælg et billigt mobilabonnement til dit behov

Den store synder, når det kommer til at betale for meget for sit mobilabonnement, er at betale for noget, som man ikke har brug for. Det gælder især data, hvor mange danskere betaler flere hundrede kroner for ”fri data”, selvom de kan nøjes med langt mindre. Den gennemsnitlige dansker bruger under 7 GB data om måneden, og derfor vil et billigt mobilabonnement med 10 GB i langt de fleste tilfælde være tilstrækkeligt. 
Ofte er der på din telefon en funktion, hvor du følge med i forbruget af dit mobilabonnement, mens de fleste teleudbydere også har en selvbetjeningsside til formålet. 

Vælg et prisvindende mobilabonnement

De fleste teleudbydere vil selv sige, at deres mobilabonnementer er de bedste på markedet med de bedste fordele, men det kan de alle selvfølgelig i virkeligheden ikke være. Derfor giver det god mening at søge mod sammenligningssider som mobilabonnement.dk, abonnementpriser.dk eller samlino.dk i jagten på det billigste mobilabonnement. 

Her igen bliver dukaTALE ofte fremhævet som det bedste til prisen, især når der er fokus på EU-telefoni, hvor dukaTALE slår alle sine konkurrenter. Samtidigt kan du vælge mellem 3 pakker med hhv. 10, 20 eller 50 GB data, der frit kan benyttes i hele EU og en lang række andre lande. 

Læs mere om dine muligheder hos Duka her

ANNONCE
Del

Seneste nyt