FinansBureauet

Hvad skal du bruge de sidste 2 ugers feriepenge på i 2021?

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Nu er det blevet vedtaget, at der er mulighed for at få udbetalt de sidste 2 ugers feriepenge, men de bliver først udbetalt til næste år, og det forudsætter, at du har optjent feriepenge for de sidste to ferieuger. Har du det, kan du altså vælge at få dem udbetalt – men hvad skal du så bruge dem på? Det kan du finde inspiration til her i denne artikel. 

Hele grunden til at politikerne er blevet enige om at udbetale feriepengene, både dem der allerede er blevet udbetalt, og de sidste 2 ugers feriepenge, er for at få gang i den danske økonomi.

Du må selvfølgelig helt selv bestemme, hvad du vil bruge dine feriepenge på, ligesom du også kan vælge at lade pengene stå, til du går på pension, men hvis de skal bruges fornuftigt i forhold til den situation, vi befinder os i lige nu, gælder det om at få dem ud i erhvervslivet, så vi kan holde hjulene i gang. Derfor har vi samlet en række forslag til, hvordan du kan bruge pengene på en måde, hvor både du og erhvervslivet får glæde af dem. 

Sådan kan du hjælpe den danske økonomi

Nedenfor kan du finde en oversigt over 5 konkrete forslag til, hvordan du kan hjælpe den danske økonomi og samtidig selv få glæde af det, du bruger dine 2 ugers feriepenge på i 2021: 

  • Køb boligartikler
  • Køb elektronik
  • Brug pengene på en ferie i Danmark
  • Brug pengene på fornøjelser
  • Brug pengene på renovering af boligen
ANNONCE

1. Køb boligartikler

Står du og mangler en spisebordslampe  eller en plaid? Eller er det blevet tid til at skifte den gamle sofa ud med en ny? Så gør som rigtig mange andre danskere og brug dine feriepenge på at købe boligartikler.

2. Køb elektronik

Elektronik er altid et stort hit blandt danskerne, så måske er det blevet tid til at investere i en ny computer, tablet eller måske en ny smartphone? Du kan også bruge pengene på et nyt TV, lækre høretelefoner eller den nye Xbox eller PlayStation. 

3. Brug pengene på en ferie i Danmark

Du kan også bruge dine feriepenge på at holde ferie i Danmark. Lej et sommerhus eller tag på hotelophold i det danske. 

4. Brug pengene på fornøjelser

De sidste 2 ugers feriepenge kan også bruges på en tur i Tivoli, eller du kan bruge dem på at tage ud at spise på café eller restaurant. 

5. Brug pengene på renovering af boligen

Trænger din bolig til at blive sat i stand, så vil de sidste ugers feriepenge helt sikkert også gavne projektet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt