FinansBureauet

Hvad er Business Central, og hvad kan det bruges til?

Er du starte op online, det være sig for eksempel med en webshop, hvor der er mange forskellige systemer, der skal spille sammen? Så ved du alt om, hvor svært det kan være at få lavet de rette integrationer – og det er især noget, der gør sig gældende, når det kommer til de mange forskellige økonomisystemer og ikke mindst former for virksomhedsadministration, der i dag findes.
Dog er det særligt praktisk for dig at tage et kig på Business Central.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en ERP-løsning

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en af de applikationer, der ligger sig under hele Dynamics 365 paraplyen. Denne er en helt ERP-løsning til blandt andet virksomhedsadministration til både små og mellemstore virksomheder, og derfor tager den udgangspunkt i den nyeste version af Dynamics NAV (Navision).

Programmet hjælper derfor med at forbinde forskellige områder såsom økonomi, salg, service og drift, så det bliver lettere at fastholde det fulde overblik og strømline forskellige forretningsprocesser. Det gør det også lettere for dig at drive din online shop.

Saml økonomi, finans og regnskab i ét system

Det er alt sammen også noget, der kan sørge for forbedrede kunderelationer, idet I bliver bedre til at tage de helt rigtige beslutninger bundet op på nogle gode grundlag. Derfor er der mange fordele ved Business Central.

Vigtigst er det dog at bemærke, at Business Central hjælper din virksomhed med at styre og effektivisere processerne intern. Og det være sig alle dem der har at gøre med både økonomi, finans og regnskab. Det skyldes, at programmet giver både økonomistyring, finansstyring, et regnskabssystem og et økonomisystem samt i én ERP-platform.
Derfor er der her tale om et system, du bør investere i, hvis du har høje ambitioner med din online shop, og hvis du gerne vil have stor succes online.

ANNONCE
Del

Seneste nyt