FinansBureauet

Her vil SKAT angribe i år

Der er 117 gode grunde til ikke at snyde i skat. SKAT har nemlig offentliggjort sin såkaldte indsatsplan for 2012, og den indeholder 117 konkrete projekter til at mindske omfanget af skattesnyd.

Her vil SKAT angribe i år

Har du, eller din virksomhed, været lidt for kreativ med fradragene eller glemt at bogføre alle indtægter sidste år, kan du godt begynde at kigge dig nervøst over skuldrene. For SKAT har netop offentliggjort deres indsats- og inddrivelsesplan for 2012. Og med 160 ekstra årsværk at gøre godt med, som konsekvens af finansloven, er det en meget ambitiøs plan, som SKAT har præsenteret. Hele 117 forskellige projekter er det blevet til.

Det er dog primært de store virksomheder, der vil komme til at mærke den øgede overvågning. "I år vil SKAT gå efter de store fisk, og jeg regner bestemt med, at vi kan fange dem. For det er et meget vigtigt signal til hårdtarbejdende danskere, der hver dag betaler skat, at andre ikke slipper uden om, bare fordi de har ressourcer nok til at opfinde lyssky konstruktioner for at undgå at betale skat", fortæller Thor Möger Pedersen.

De 117 projekter er fordelt på 49 der drejer sig om virksomheder, 10 om borgere, 8 om inddrivelse, 27 om de største virksomheder i Danmark- herunder 20 om selskabsskat, 7 om Transfer Pricing, 14 om told og 9 om økonomisk kriminalitet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce