FinansBureauet

Her stigerne boligpriserne i rekordtempo

Her stigerne boligpriserne i rekordtempo
Mens de danske boligejere i årevis har måttet spejde forgæves efter prisstigninger, ser det helt anderledes ud talrige andre steder i verden. I det snart forgangne år har mange lande oplevet tocifrede stigningstakster i priserne

Det er det britiske konsulenthus med speciale i ejendomsmarkedet Knight Frank, som har samlet tallene og lavet analysen. En analyse som viser, at det brasilianske boligmarked har oplevet de største prisstigninger på det private boligmarked af alle lande - med en prisstigning på ikke mindre end 23,9 procent.

Brasilien oplever et decideret økonomisk boom, og lader sig ikke anfægte af økonomisk uro rundt om i verden. Og det påvirker boligpriserne i opadgående retning.

På listen over lande med de største stigninger finder man også lande som Estland og Island. Begge lande som oplevede kraftige stigninger år tilbage, for derefter at falde totalt sammen. Men begge lande er altså ved at rejse sig fra støvet igen. Også vores tyske naboer har et sundt boligmarked, med prisstigninger på næsten 10 procent - til glæde for de mange danskere som har investeret i tyske boliger, ikke mindst i Berlin.

Se i galleriet hvilke 10 lande som har haft de største stigninger i boligpriserne

Bliv medlem af FinansBureauet.dk og få gratis abonnement på FinansBureauets magasin Limitless Living - og ugentlige nyhedsbreve. Tilmeld dig her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce