FinansBureauet

Her sættes flest boliger ned i pris

Boligkrisen har ikke ramt lige hårdt i alle dele af landet, og der er stor forskel på hvor mange boligsælgere der har sat prisen ned i de enkelte kommuner

Her sættes flest boliger ned i pris

Helt op til 83 procent. Så er meget er prisen på de udbudte villaer og rækkehuse, ifølge Boliga, faldet i Stokkemarke på Lolland. Landsgennemsnittet er 44 procent.

Undersøgelsen viser, at især Lolland-Falster er ramt, idet området indtager de tre øverste pladser på listen over prisnedsættelser. Således har boligejerne ved Danmarks sydligste punkt, Gedser, reduceret priserne på 82,5 af byens villaer og rækkehuse, mens der i Eskilstrup er rabat på 72,1 procent af husene, viser undersøgelsen fra Boliga. Derimod er de nordsjællandske postnumre begyndt at holde stand. De har tidligere været rigt repræsenteret i toppen af listen over de mest ivrige prissænkere, men denne gang kan kun én by, Snekkersten, klemme sig ind i top 40 over postnumre med flest prisfald. Også jyderne udviser stædighed. Blandt de 10 byer med færrest prisreducerede huse er ni af dem jyske, mens en enkelt fynsk by, Langeskov på Østfyn, bryder dominansen. Helt i bunden finder man Blokhus i det nordvestlige Jylland, hvor sælgerne kun i 18,4 procent af tilfældene har valgt at justere prisen nedad.

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce