FinansBureauet

Her er de mest økonomiske biler på markedet

Hvis du er på udkig efter en ny investering, er du kommet til det rette sted. Du er måske i tvivl om hvilke brugte biler, der de bedste på markedet. Det er både med henblik på økonomien i at have dem men også rent kvalitetsmæssigt. Brugt leasing biler og generelt brugte biler kan nemlig være en stor økonomisk fordel for dig, og nedenstående er en udførlig guide om de bedste biler på markedet og økonomisk rådgivning.

Hvad skal du have for øje, når du investerer i en brugt bil?  

Der er naturligvis en række ting, man som køber af en brugt bil bør have for øje, inden man indgår handlen. Det er alt sammen vejledning udarbejdet for at sikre, at du ikke bliver gevaldigt snydt i forhold til kvaliteten og stand af bilen, men også i forhold til økonomi.

Først og fremmest bør du tjekke, om bilen, du er ved at købe, har restgæld. Det er en vigtig ting at gøre sig bekendt med, da man ofte selv kommer til at hæfte for den gæld. Der findes mange forskellige online opslagsværker, som kan hjælpe dig med at tjekke netop dette. Opslagsværket kan både tjekke kilometertal, restgæld og sidst men ikke mindst opdatere dig på, hvordan de forskellige syn af bilen er gået. For at kunne tilgå og benytte disse opslagsværker, skal du blot kende nummerpladen på bilen. Det er virkelig nemt, og en stor hjælp og forsikring for dig som køber af en brugt bil. I den forbindelse er det vigtigt at vurdere, hvorvidt kilometertallet på bilen er sandsynligt? I nogle tilfælde stemmer antallet af kilometer på kilometertælleren nemlig ikke med, hvor mange kilometer bilen egentligt har kørt, desværre.

Derudover skal du også gøre dig bekendt med, hvornår bilen sidst blev synet og få et indblik i bilens synsrapporter. Noget helt fjerde, som også er rigtig vigtig, er at gøre sig bekendt med brændstoføkonomien og den grønne ejerafgift på den brugte bil. Dette gør du ved at tjekke, hvor langt bilen kan køre per liter ifølge bilproducenten samt hvad den koster i grøn ejerafgift.

Hvilke er de mest økonomiske biler på markedet?

Netop delen med brændstoføkonomi er noget, der er med til at vurdere, om den brugte bil er økonomisk god eller ej. Det handler nemlig ikke udelukkende om, hvad bilen koster, når man køber den. Det, der i virkeligheden betyder noget, er omkostningerne, når bilen er i brug. Det er nemlig faktorer som brændstoføkonomi, værditab, forsikring og ejerafgift, der spiller en rolle i det økonomiske aspekt. Disse faktorer gør sig gældende, hvad enten det er en elbil, en benzinbil eller en dieselbil.

Elbiler har gennemgået en rivende udvikling de senere år, og de viser sig da også at være utrolig økonomisk fordelagtige, hvis man kigger på brændstof og den grønne ejerafgift. En Kia eNiro er en utrolig god økonomisk bil. Det er en effektiv elbil med SUV lignende design, hvilket giver en masse plads både i kabinen men også i bagagerummet. Kia eNiro har et batteri på 64 kWh, der giver en motor på vanvittige 204 hk. Den kan dog fås i en billigere udgave, hvor batteriet er 24 kWh mindre, og elmotoren er på 136 hk. Med de gode pladsforhold og den fordelagtige økonomi er Kia eNiro et super valg, hvis man tænker på finans.

Kigger man på en brugt benzinbil, er Citroën C3 Supreme en super god økonomisk fordelagtig bil at lease. Det er en billig bil, der kører 17,90 kilometer per liter med en CO2-udledning på 126 g/km, hvilket må siges at være nogle pæne tal. Diesel-udgaven af Citroën C3 Supreme er lige så økonomisk god en bil, da den kører 21,70 kilometer per liter.

Derudover er benzinbiler såsom Nissan Qashqai DIG-T 140 Acenta og Peugeot 208 Prestige også to utroligt gode økonomiske biler, der begge kører virkelig langt pr liter. De kører henholdsvis 14,20 kilometer per liter og 17,20 kilometer per liter, hvilket også er økonomisk godt.

Kigger man på andre økonomiske gode dieselbiler, finder man for eksempel Nissan Qashqai DCI 115 Acenta og VW Golf TDI 115 Comfortline Connect. Nissan Qashqai DCI 115 Acenta kører 18,40 kilometer per liter, hvor VW Golf TDI 115 Comfortline Connect faktisk kører 20,00 kilometer per liter.

Andre elbiler såsom Nissan Leaf Accenta og VW E-Golf er også super gode og økonomisk fordelagtige biler. Nissan Leaf Accenta kører nemlig 44,30 kilometer per liter, hvilket svarer til 206 Wh. per kilometer. VW E-Golf kører 71,85 kilometer per liter, hvilket svarer til 127 Wh. per kilometer.

Alle de ovenstående biler er økonomisk gode biler, der er på markedet lige nu, så hvis du skal have dig en bil, hvor får valuta for pengene, er de helt klart anbefalelsesværdige.

ANNONCE
Del

Seneste nyt