FinansBureauet

Har du overvejet leasing af din næste bil?

Hvis du overvejer at erhverve dig din første bil eller at skifte din gamle bil ud, så er det værd at overveje leasing af en bil som en mulighed. 

Der er fordele og ulemper ved både leasing og køb af bil, så hvad der er den rigtige løsning for dig, kommer helt an på dine behov. 

Slip for diverse uforudsete udgifter 

Når du leaser en bil, så underskriver du en leasingaftale. Du betaler et fast månedligt beløb, hvor både forsikringer, reparationer, afgifter m.m. er inkluderet. Du betaler altid et fast beløb hver måned, hvilket gør det nemt at forudse og planlægge dit budget og økonomi. Du behøver ikke at være nervøs for nogle uforudsete værkstedsomkostninger f.eks., for det er en del af din leasingaftale. Leasing er derfor en god løsning, hvis du savner forudsigelighed i din økonomi. 

Få råd til en dyrere bil

Det er dyrt at købe en ny og smart bil, men hvis du leaser i stedet, så har du råd til lidt mere. Leasing betyder nemlig i bund og grund, at du ”lejer” en bil fremfor at købe. Derfor er du kun bundet til en bil i en bestemt tidsperiode. 

Hvis du har lyst til at prøve nogle forskellige biler eller at køre rundt i en bil, som du har ikke lyst til eller råd til at købe, så er leasing en god mulighed. Leasing af Tesla biler bliver f.eks. mere og mere populært. 

Det er også en god måde at teste en bil af på i en periode, hvis der er en, du drømmer om at købe en dag. Du får nemlig en rigtig god mulighed for at køre rundt i en bil, som du måske ikke bare lige går ud og køber. 

Leasing findes dog ikke kun med dyre biler, men også mindre og billigere biler.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE