FinansBureauet

Har du en jobmæssig udfordring?

Står du i et karrieremæssigt vadested, og er du i tvivl om, hvordan du kan komme videre? Så kan du søge hjælp hos en professionel rådgiver, der har erfaring med at hjælpe, støtte og rådgive mennesker, der har stået i lige netop din situation.

Måske er det dig personligt, der har udfordringen, og måske står du som leder med behovet for at afskedige medarbejdere, som du gerne vil hjælpe bedst muligt videre i deres arbejdsliv. I begge tilfælde er der kompetent og personlig rådgivning at hente, så udfordringerne bliver løst bedst muligt, og så de afskedigede medarbejdere kommer videre i deres arbejdsliv på en god og konstruktiv måde.

Somme tider rækker krisen langt ud over det rent job- eller karrieremæssige. Hvis problemet er stress, eller du skal videre efter anden sygdom, så er det godt at vide, at der også findes professionelle rådgivere, der er specialister i personligt tilrettelagte forløb til sygemeldte og ledige, som måske også kæmper med psykiske eller fysiske udfordringer.

 

Professionel og kompetent rådgivning

AS3 er en rådgivningsvirksomhed, hvis virksomhed spænder bredt. Deres målgruppe spænder fra hjælp og støtte til ledige i krise til sparring og coaching til toplederen, som er på udkig efter det næste, udfordrende topjob i karrieren.

AS3 har de kompetencer, den viden, erfaring og forretningsforståelse, der skal til for både at yde støtte samt rådgivning til ledige og sygemeldte i krise. Videre hjælper virksomheden også mennesker, som står over for forandringer i deres jobsituation. AS3 yder også rådgivning til topledere og hjælper dem til at tage bedre beslutninger i forhold til deres videre karriere.

Uanset hvad din udfordring er, så har AS3 muligheder for dig. Skal du hjælpes videre efter en opsigelse og har brug for coaching? Skal du som HR-professionel hjælpe medarbejdere videre efter opsigelse? Eller har du brug for generel sparring i forhold til egne karrieremål og –ønsker? Læs mere her og find hjælp til netop den udfordring du står med personligt eller professionelt.

Videre i karrieren som selvstændig?

Hvis dine overvejelser om din videre karriere bringer dig på sporet af et liv som selvstændig, er der også hjælpe at hente hos AS3. Hvis du vil videre som freelancer, kan der også være jobmuligheder i virksomheden, som du kan få mere at vide om på deres hjemmeside.

Som selvstændig får du formentlig brug for at oprette din egen hjemmeside, så du har et sted, hvor dine kunder kan finde dig og se, hvad du tilbyder. Her kan du også vise eksempler på, hvem du har arbejdet for, og fremvise eksempler på opgaver, som du har løst for de forskellige kunder i din butik.

Hvis du vil have hjælp til at oprette din egen hjemmeside med webshop, skal du klikke her. Her er en løsning, der gør det nemt at komme i gang, og som betyder, at du kan koncentrere dig om din forretning. Over 1600 små og store virksomheder har valgt den løsning for at komme hurtigt og effektiv i gang med en smart og funktionel webshop.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce