FinansBureauet

Guide: Få langsigtet kontrol over din økonomi

Har du styr på din økonomi og luft i budgettet på en månedlig basis, har du samtidig en stor frihed til at være impulsstyret og agere efter dit og din families behov, fordi I ikke oplever en økonomisk begrænsning. Måske er dette endnu ikke en realitet hos dig, men du stræber dog efter at kunne opnå en vis kontrol over din økonomi for derved at opnå større økonomisk frihed. 

Én måde, hvorpå du kan at imødekomme dette, kan være ved at tegne de forsikringer, som er nødvendige for dig. Dette forsikrer dig mod store uforudsete udgifter som følge af en skade, hvorved du har mulighed for at bevare den økonomiske kontrol, så længe du er dækket ind af en hensigtsmæssig forsikring.

Tegn en pensionsforsikring

Du er sikkert bekendt med et væld af forskellige forsikringer på markedet og har fundet ud af at vælge til og fra, hvor du finder det nødvendigt. En forsikring, du derimod ikke må undervurdere vigtigheden af, er en pensionsforsikring, som sørger for at dække dig og din familie økonomisk, hvis du skulle forvente en længerevarende sygemelding eller hvis du rammes af kritisk sygedom. 

Ved at være dækket af denne forsikring har du altså sikret dig en vis økonomisk kontrol, hvis uheldet skulle være ude, og du ikke er i stand til at arbejde længere. Der er mulighed for, du allerede er dækket af en sådan forsikring, hvis du gennem din arbejdsgiver indbetaler til en pensionsforsikring. 

Hvis ikke, hjælper forsikringsmæglerne hos RTM dig gerne på vej. Besøg dem på https://rtm.dk/ og lær mere om pensionsforsikring, der kan ende med at spille en afgørende rolle for din vej imod en fremtid med økonomisk kontrol og frihed.

Snak med din bank

Det kan nemt opleves som uoverskueligt at skulle fuldende følelsen af at have opnået kontrol over sin økonomi, og desuden forsikre sig at denne følelse også er holdbar på længere sigt. Det første du bør gøre er at tage en snak med din bankrådgiver, som ganske hurtigt kan give dig en indikation af, om din økonomi fremstår kontrolleret og tilpasset din indkomst, dine faste udgifter og dine behov.
Hvis din bankrådgiver udpeger elementer i din økonomiske handlen, du bør overveje at ændre, har du noget konkret at forholde dig til. Du bliver gjort opmærksom på, hvor du bør sætte ind for at opnå et mere roligt forhold til din økonomi samt en styrket følelse af at have kontrol. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt