FinansBureauet

GUCCI solbrille i bambus

Først kom bambus computeren - nu kommer bambus solbrillen. Og endda fra selveste GUCCI

GUCCI solbrille i bambus
Forsommeren 2013 byder GUCCI på en luksuriøs fortolkning af et af det italienske
modehus’ stærkeste ikoner, ”Bambus Solbrillen”
 
Bambus er et af GUCCI´s mest karakteristiske signaturmotiver og kan ligeledes betragtes som et ikonisk eksempel på Husets specialisters indsigt og ekspertise; Historien om brugen af bambus i husets kollektioner, går helt tilbage til 1947’ernes Italien, hvor de florianske specialister blev tvunget til at tænke i nye baner for at finde en intelligent løsning på efterkrigstidens rationering på kvalitetsmaterialer.
 
Modellerne er udviklet med den største respekt for Husets arv, ekspertise og dedikation til fornyelse og står som et lysende eksempel på dets evne til at skabe moderne klassikere.
 
Den 1970’er inspireret pilotbrille er udsmykket med bambusdetaljer på henholdsvis næsekurven af herremodellen og på næsekurven og stængerne af damemodellen. Fælles for begge modeller er Husets logo diskret indgraveret på indersiden af brillestængerne.
 
Modellerne: GG4240/S & GG2235/S er eksklusivt fremstillet i de følgende farvekombinationer: Guld med bruntonede spejllinser samt mørk, mat ruthenium med gråtonede spejllinser.
 
Solbrillerne er at finde hos Gucci og udvalgte forhandlere fra primo april 2013. Vejl. priser: herremodellen 2235/s ligger på 3705 kr. og damemodellen: 4240/s ligger på 4725 kr.  
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce