FinansBureauet

Golf i verdensklasse ved Sortehavet

En af verdens potentielt bedste golfbaner er netop åbnet ved Sortehavet i Bulgarien. Thracian Cliffs hedder den, og er allerede udnævnt til Europas svar på Pebble Beach.

Golf i verdensklasse ved Sortehavet

For få dage siden åbnede en ny golfbane ved Sortehavskysten i Bulgarien. Og ikke en hvilken som helst golfbane. Selvom kun ganske få bolde er slået, er Thracian Cliffs Golf Resort & Spa blevet udråbt som kandidat til ikke bare at være den bedste golfbane i Bulgarien, men til at være blandt de tre allerbedste i hele verden.

At være den bedste golfbane i Bulgarien er i sig selv en udmærkelse. Da Thracian Cliffs søsterbane BlackSeaRama åbnede i 2009 blev den straks udnævnt til \"Best New Golf Course in the World\". Begge baner er beliggende nord for den oldgræske by Balchik i den nordlige del af den bulgarske Sortehavskystlinie. I samme område finder man også Lighthouse Golf Resort, som åbnede i 2008. Dermed er området ved at udvikle sig til et decideret golf hot spot, med 3 verdensklasse baner i kort afstand fra hinanden. Men endnu er det lidt af en velbevaret hemmelighed.

Da golf endvidere er en helt ny sport i Bulgarien, giver det mulighed for at spille på nogle baner i absolut verdensklasse til rimelige priser. Og tilmed uden den mindste trængsel og ventetid.

Både BlackSeaRama og Thracian Cliffs er designet af Gary Player (hvor Lighthouse Golf Resort er designet af Ian Woosnam). Om Thracian Cliffs udtaler Gary Player, at banen bliver Europas svar på Pebble Beach. Den 18 hullers bane strækker sig 4,5 kilo-meter over 164 hektar af det flotteste og mest dramatiske terræn der findes.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce