FinansBureauet

Giv medarbejderne mere frihed

Med Microsoft Dynamics 365 kan man give sine medarbejdere mere frihed, og optimalt set endda også mere frihed.

I en virksomhed er der altid noget der kan optimeres. Ofte drejer det sig om processer, som man har gjort ens i mange år. Det kan være en stor omvæltning at skulle gøre noget anderledes, men samtidigt også en stor gevinst. Bogføring, lagerstyring, kunderelationer og økonomistyring  er alle nødvendige ting, men også ting, der kan optimeres, for eksempel med Dynamics 365.

Man kan altså som virksomhed dække nogle af disse opgaver ind ved hjælp af IT-systemer. Som Microsofts populære løsning Microsoft Dynamics 365. Microsoft Dynamics 365, der også indeholder Dynamics NAV, tidligere Navision, er en populær løsning for mange virksomheder, men hvorfor er den så lige det?

Microsoft Dynamics 365 består af flere forskellige ting. Blandt andet er Microsoft Dynamics 365 en af de mest populære CRM-løsninger. CRM er groft sagt ”kunderelationsstyring”, et langt ord, der egentlig er relativt simpelt. CRM-løsninger varetager og indeholder informationer om kunderelationer og transaktioner som virksomhedens kunder har foretaget. CRM-løsninger som for eksempel Microsoft Dynamics 365 er altså næsten uundværlige for virksomheder.

Microsoft Dynamics NAV er også en del af 365-løsningen. Dynamics NAV er en ERP-løsning der om noget binder virksomheder sammen. Dynamics NAV forbinder arbejdsprocesser på tværs af afdelinger som for eksempel et lager, salg, økonomi og produktion. På den måde, kan man i samme program, håndtere alle de førnævnte ting, og mange flere, og altså nemt binde sin virksomhed sammen, og skabe et stort overblik. Dynamics NAV kan altså på nogen områder sammenlignes med et bogholderi, men er også langt mere end bare det.

En anden service, som Microsoft Dynamics 365 tilbyder, til at gøre hverdagen nemmere for virksomhedsejere er Microsoft Dynamics for Financials. I samspil med blandt andet Dynamics NAV tilbyder programmet økonomistyring, og gør derved salg og særligt service langt nemmere at have fokus på. Microsoft Dynamics for Financials varetager altså nogle af de opgaver som måske anses for værende mindre spændende, og derved, frigiver det plads, til fokus andetsteds.

Netop friheden til at kunne fokusere og optimere sit arbejde er ekstremt vigtigt for enhver medarbejder. Dynamics 365 er netop med til at optimere og give frihed, og det kan faktisk give om muligt endnu mere frihed. For eksempel økonomistyring kan nu lavet gennem mobile apps, og altså ordnes på farten. Mange danskere pendler frem og tilbage mellem hjem og arbejdsplads i bus og tog, og disse kan derved udnytte turen hjem til, at få ordnet nogle af de opgaver, det er muligt.

Glade medarbejdere og medarbejdere med overskud, yder også en bedre service. Derfor er det en god investering for en virksomhed, at optimere på medarbejdernes frihed og eventuelle fleksibilitet i arbejdstiden. Har man ikke muligheder for fleksible arbejdstider, kan det i stedet påvirke hvordan medarbejderne udfører deres andre opgaver, som de nu får mere tid til, end de har gjort før. Medarbejdere med mere frihed yder bedre, og det er jo medarbejderne der skal drive en virksomhed frem.

 
Del