FinansBureauet

Forenklet inkasso - sådan sparer du penge

Drop de dyre inkassobureauer og send skyldnere direkte for retten - og spar penge

Forenklet inkasso - sådan sparer du penge
En af de selvstændige erhvervsdrivenes største udfordringer er at få pengene ud af lommerne på dårlige betalere. Og det lever diverse inkassobureauer højt på.
 
Men sådan behøver det ikke være. Man kan nemlig sagtens skære det fordyrende inkasso led over, og gå direkte til retten med dårlige betalere, hvis det skyldige beløb er mindre end 100.000 kr. Det er konsekvensen af indførelsen af "forenklet inkasso". Før indførelsen af den forenklede inkassoprocedure, var det nødvendigt at føre en civil retssag for at få en dom for sit krav, førend fogedretten kunne hjælpe med at inddrive gælden.
 
Man kan nøjes med at indbetale en retsafgift på 400 kr. og udfylde en standardblanket på 4 sider - og så er man klar til at lade fogedretten overtage arbejdet med at kradse pengene ind.
 
Hvis skyldner ikke har nogen indsigelse overfor betalingskravet, vil det få en påtegning af fogedretten. Og da det har samme retsvirkning som en dom, har man sparet en masse penge - og tid - i forhold til den traditionelle vej via inkassobureau og civil retssag.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce