FinansBureauet

Fordyb dig i windsurfing

Havets kølige briser drukner omverdenens lyde og giver frirum til at være dig selv, når du windsurfer ude på vandet. Danmark nyder som halvø den særlige status, at der aldrig er langt til vand. Står du med stress, giver windsurfing dig et afløb, der er inden for rækkevidde. At spare sammen til freeride board, mast og sejl med billige lån er også let, da nye regler gør kviklån med over 35% ÅOP ulovlige.

Sport med mange fordele

Med hvorfor vælge windsurfing specifikt? Sporten har talrige fordele, både hvad angår sikkerhed og tilgængelighed, så selv uøvede ofte får en god opstart. Mere specifikt kan fordelene udpensles ved:

  • Windsurfing er nemt at komme i gang med, da du starter med at øve balance i stille vande.
  • Windsurfing får du let overblik over, da du foruden bræt og sejl blot behøver våddragt.
  • Windsurfing giver træning af reflekser og overkroppens muskler.
ANNONCE

Windsurfing er generelt sikkert

Windsurfing er en ekstremsport, så det kan godt gå vildt for sig, men din og andres sikkerhed kan du nemt iagttage ved at følge simple principper om altid at tjekke udstyret af inden brug, aldrig at surfe om natten eller under storm, at vide hvordan du vender tilbage, hvis sejlet ryger af, og at kende reglerne for vigepligt, når du er ude at surfe med andre. Du kan altid skrue ned for farten ved simpelthen bare at give slip på sejlet. Du mister således fremdriften og stilner langsomt i hastighed.

Begrænsninger ved sporten

Begrænsninger ved windsurfing tæller, at sporten ikke kan dyrkes med stor succes, hvis vinden ikke er dertil. Du kommer derfor til at tjekke vejrudsigten oftere, end du plejer, når du tager windsurfing til dig som hobby. Økonomien er også værd at fremhæve: Udstyret kommer på pakkeform til priser i omegnen af 10.000 kr. uden våddragt, så det bliver en dyr fornøjelse, hvis noget går tabt eller itu.

ANNONCE
Del

Seneste nyt