FinansBureauet

Forbrugslån kan være den rigtige løsning

Forbrugslån kan være den rigtige løsning

Forbrugslån er et fy-ord hos mange danskere – og det er ikke uden grund. Luksusfælden på TV3 og Bli’r du plukket på TV2 har revset forbrugslån og fremlagt nogle forfærdelige cases med forbrugere, som har taget for mange og for dyre forbrugslån og SMS lån. I de pågældende cases er der tale om forbrugere, som ikke har tænkt videre over at pengene selvfølgelig skal betales tilbage. Hvis man tager lån for at betale eksisterende lån tilbage er det klart at man ender i ond spiral – her giver det simpelthen bedre mening at bruge pengene på gældsrådgivning.

Derfor er der mange forbrugere, som end ikke overvejer at tage et forbrugslån, selvom det kan være et glimrende alternativ til et traditionel banklån. Ifølge tal fra finanshjemmesiden fair-laan.dk kan du få lån med renter under 10%, hvis du kigger dig for. Jo færre lån du har og jo bedre kreditvurdering du har, desto bedre bliver din rente selvfølgelig også. Du kan sikkert godt tage 2-3 online forbrugslån til renter på under 10%, men herefter vil din kreditvurdering formentlig være betydelig lavere, hvilket vil resultere i højere renter. Det vil du i også opleve ved traditionelle banker. Fordelen ved et online forbrugslån er at du får svar med det samme, pengene lander på din konto indenfor ganske kort tid og du skal ikke stille sikkerhed. Det er en hurtigere og mere fleksibel løsning end bankerne tilbyder.

Enkelte låneinstitutter tilbyder gratis SMS lån. SMS lån er gode til hvis du skal bruge lidt penge sidst på måneden, til en regning eller til en mindre forbrugsgode. Her skal du typisk betale lånet tilbage efter 30 dage. Vivus er et af de selskaber, som tilbyder gratis SMS lån i op til 30 dage. Du kan i øvrigt sammenligne SMS lån her på fair-laan.

Her skal du igen passe på med at tage for mange lån, da renten er meget høj på SMS lån, som ikke bliver betalt. Her er der skrækeksempler på folk, som har lån 10.000 kroner til en rente på 500% ÅOP, som ikke betaler sit lån i et år og dermed ender med en samlet regning på 50.000 kroner. Regningen bliver selvfølgelig ikke så stor, hvis du betaler dine regninger til tiden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce