FinansBureauet

Forbered din bolig til salg

Når du skal flytte, og din bolig skal sættes til salg, har du ofte vidst dette i noget tid. Der kan naturligvis opstå nogle akutte behov som et nyt arbejde andetsteds, der kræver en hurtig flytning - men ellers har du ofte tid til at forberede dig lidt grundigere på salget af din bolig. Denne ekstra tid kan du bruge til din fordel, så du i sidste ende faktisk kan få flere penge for boligen. Det kan dog godt kræve nogle økonomiske investeringer fra din side også. 

Få løst de store problemer, hvis muligt

Hvis dit hus har nogle store fejl eller mangler, er det en god ide at få dem ordnet, inden du sætter huset til salg - dette kræver dog bare ofte, at du økonomisk er i stand til at gøre dette. Du kan naturligvis også vælge at lade det forblive sådan, men så ved køberen allerede, at en renovering af boligen er nødvendig, og dermed vil salgsprisen blive lavere.
Du kan vælge at fokusere på de vigtigste ting, når du vil løse husets problemer. F.eks. vælger mange at ordne taget på deres bolig, inden den skal sælges. Trænger din bolig til at få lagt nyt tag? Så se mere på dansktagbyg.dk.

Mægler med god erfaring i dit område

Har du tid til at forberede dig på boligsalget, betyder det også, at du har tid til at finde den helt rigtige mægler til salget. Du skulle måske tro, at en mægler bare er en mægler, men det er faktisk ikke altid realiteten. Det kan selvfølgelig godt være, at du får samme vurdering flere steder fra - men andre gange vil nogle mæglere mene, at de kan sælge huset til en højere pris end nogle af de andre. Dette har ofte noget med erfaringer i området at gøre, så det er et søgekriterie du kan bruge i mæglerjagten.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt