FinansBureauet

Flexleasing af luksusbiler er steget i popularitet

Det er blevet populært blandt danskere at flexlease luksusbiler. Det er ikke længere på samme måde en umulighed, at køre rundt i en luksusbil til hverdag, takket være leasing. Tendensen kan forklares ved, at leasing generelt er blevet mere gennemskuelig. 

Mere luksus

Det er enormt individuelt hvilke biler, vi hver især går og drømmer om. Nogle drømmer om en praktisk familiebil, hvor mængden af luksus er af ingen betydning. Hvorimod andre drømmer om en bil, som udstråler lige netop dét, nemlig ren luksus og kvalitet. Flere og flere er i den forbindelse begyndt, at undersøge leasingmuligheder, så drømme kan realiseres. 

Flexleasing 

Flexleasing er en leasingtype, som gør det muligt at uddele registreringsafgiften på en bil ud i rater, for den periode du gør brug af bilen. Raternes størrelse er afhængig af bilens samlede registreringsafgift, og bilens alder. Den laveste sats er på biler, som er rundet 3 år og derover. Det kan derfor være en fordel, at kigge efter biler, som er over 3 år gamle, da der er penge at spare. 

Førstegangsydelsen på en bil, dækker typisk over en vis procentdel af bilens pris, og indeholder under normale omstændigheder en nedskrivning af bilens restværdi. 
Inden en flexleasing aftale tegnes, er det en god ide at reflektere over bilens pris og restværdi. Restværdien er det beløb, som den flexleasede bil skal videresælges til efter endt leasingperiode. Som forudsætning for, at du kan tegne en flexleasing aftale, så påtager du dig det fulde ansvar for enten at købe bilen selv uden afgift eller have en anden sælger parat til at købe bilen, når flexleasing aftalen udløber. 

Flexleasing er en ideel leasingtype for dem, som godt kan lide at skifte bilen ud hyppigt. Det er derudover også en fordel for dem, som er tilhængere af sæsonbetingede biltyper, såsom cabrioleter som er bedst egnede til sommersæsonen hvor SUV bilen er bedre egnet til vinteren.   

Maserati, et populært valg

En bil som Maserati, bilmærket med treforken som logo, udstråler ren luksus og bilmærket befinder sig i en liga for sig selv. Maserati har produceret kvalitets sportsvogne siden 1926. Maserati prioriterer i høj grad høj komfort og luksus. Det er danskerne godt klar over, og derfor er der mange, som undersøger muligheden for at lease en Maserati
På nuværende tidspunkt tilbyder Maserati mange forskellige typer for biler. Brandets modelprogram består ag 5 modeller, heriblandt, en coupé, en cabriolet, en SUV og to limousiner. 

Finansiering 
På trods af, at flexleasing er et fordelagtigt tilbud for mange, så er det ikke alle, som har råd til udbetalingen ved start og/eller betaling af bilens restværdi, når flexleasing aftalen udløber. Mange vælger derfor i den forbindelse, at tage et lån, for at have råd til det hele.  
Det kan her være en god ide, at overveje hvor og hvordan lånet skal optages. Har du allerede et forbrugs- eller billån i forvejen, så kan det være en ide at samle det samlede lånebeløb ét sted. LendMe er i den forbindelse et populært alternativ, formidlingstjenesten giver mulighed for refinansiering. Det vil sige, at det er muligt for den enkelte i højere grad, at sikre sig en fordelagtig rente på et allerede eksisterende lån, som muligvis skal slås sammen med et nyt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce