FinansBureauet

Find flotte og unikke omgivelser til din getaway tur

Danskerne hverdag bliver mere og mere hektisk med arbejde, børn, fritidsaktiviteter og lysten til altid at opretholde alle de sociale kontakter. Det er vigtigt at tage et skridt tilbage, stoppe op og trække vejret engang i mellem. Der skal luft og afslapning til at få ro i krop og sind og det er der mange muligheder for at gøre. 
Læs med i denne artikel og få indblik i en getaway tur, der har hele pakken, nemlig 40 minutter væk fra København, hos hotel og konferencecenter Sonnerupgård. 

Hvad er Sonnerupgård?

Hos Sonnerupgaard bliver du omgivet af historiske rammer, med en fuldkommen komplet dansk naturidyl. Sonnerupgaard ligger kun 40 minutter væk fra København. Her er der er plads til 160 sovende gæster og grundarealet strækker sig over 220 fodboldbaners jord, dermed med af plads til luft og friske omgivelser. 

Sonnerupgaards historie starter helt tilbage i år 1341, og tilhørte Manderup Parsberg i mange år. Manderup Parsberg var dansk adel, og var ham der skar næsetippen af henholdsvis både Tycho Brahe og Rasmus Vinding. Læs mere nedenfor, hvis du vil opleve dette flotte og historiske sted, for et af dine fremtidige arrangementer

Brug for en getaway? Hvorfor vælge Sonnerupgård? 

Sonnerupgaard er til dig der kan lide dansk idyl, fantastiske omgivelser og masser af plads. Hos Sonnerupgaard får man en meget fredelig og afslappet atmosfære, samt storslået og unikke lokaler på samme tid. Sonnerupgaard kan både udstråle den rustikke og rå stil, men også den ægte herregårdsstil. Hos Sonnerupgaard gør de det nemt for jer at få afslappet og gjort klar til hverdagen igen. De fleste der tager på getaway tur til gården, erkender at landidyl og frisk luft, skaber de bedste rammer for afslapning. Det giver en vis ro i kroppen og det er rart at komme lidt væk var hverdagens stres og jag.  

Ønsker du en getaway tur i den nærmeste fremtid, så kontakt Sonnerupgaard for mere information eller læs mere på Sonnerupgaard.dk

Find læsestof til turen 

Vælger man at tage på getaway tur og få slappet godt og grundigt af, er det en god ide at have en masse godt læsestof med. Undersøgelser viser at læsning i naturen med masser af luft omkring sig giver god og positiv energi til kroppen og hjernen. 
Man får koblet af og fået sine måske mange tanker på afstand. Det er derfor en god ide at tage nogle bøger med hjemmefra og så have resten af sit læsestof på sin tablet eller mobil. 

Er man interesseret i at læse en masse om fremtidens erhvervsliv og hvordan digitaliseringen påvirker dagens Danmark, vil Simon Froms blog være et godt bud på godt læsestof. 

Simon From studerer dagligt IT på Aalborg Universitet og han har altid haft en stor passion for både IT og digitale trends. Dette er netop denne passion som han ønsker at dele med andre interesserede læsere. Fra bloggen vil han med jævne mellemrum lave blogindlæg særligt rettet imod dem som ikke er de mest IT-kyndige i verden, så alle kan følge med og forstå indlæggende. 

I danskernes hverdag er det svært at klare sig hvis ikke man har et minimum af IT-kompetencer, derfor prøver Simon at gøre det så enkelt som muligt, til de personer som ikke er eksperter inden for IT. Læs meget om Simon From og hans blog lige her. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt