FinansBureauet

Få råd til at køre i din drømmebil

De fleste vil gerne køre rundt i en lækker bil, men det er ikke alle, der har råd til at investere i en helt ny bil. Hvis du gerne vil køre rundt i en ny og lækker bil, men ikke har enten mulighed for eller lyst til at betale for en ny bil, kan du i stedet lease en. 

Leasing af luksusbiler bliver mere og mere almindeligt, for det har nemlig mange fordele. 

Kør altid rundt i de nyeste modeller 

Når du leaser en bil, er du ikke nødvendigvis bundet til din bil i længere tid ad gangen. Du leaser den i en begrænset periode, og derefter kan du lease en ny bil. Det vil sige, at du altid har mulighed for at køre rundt i de nyeste modeller på markedet. 

Når du bliver træt af at køre i én slags bil, kan du begynde at lease en anden. Hvis du godt kan lide at teste nye biler og alle de forskellige funktioner, der følger med, er det oplagt at lease fremfor at købe. 

Undgå uforudsete udgifter og omkostninger 

Når du køber en bil, skal du ikke blot betale for at købe den. Der følger også en masse fremtidige omkostninger og udgifter med, som du bliver ved med at skulle betale. Det gælder f.eks. dækskift, reparationer, service, grøn ejerafgift m.m. Du ved aldrig, hvornår der opstår en skade på din bil, som skal repareres, så du kan aldrig være sikker på, hvor mange penge du skal bruge på din bil.

Hvis du til gengæld leaser en bil, følger alle den slags udgifter med i det månedlige beløb, du betaler for at lease din bil. Det giver dig derfor en langt større økonomisk sikkerhed, fordi du altid kan være sikker på, hvad du skal betale næste måned.   

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce