FinansBureauet

Få lidt luksus ind i hverdagen

Er der gået vasketøj og leverpostejmadder i din hverdag, og går du og drømmer om lidt mere luksus i dit liv? Bare rolig, du er ikke alene! Lige præcis derfor har vi her lavet en guide til, hvordan du hurtigt og nemt kan få mere luksus ind i din hverdag, uden det kræver alverdens, men nemt kan gøres nu og her. 

Tøj og stil

Et godt sted at starte hvis du drømmer om lidt mere luksus i dit liv, er i garderoben. Start med at tømme dit klædeskab og sorter så tingene. Hvad skal smides ud, hvad skal sælges og hvad skal du beholde? Man kan hurtigt komme til at gemme nogle ting, på trods af at man aldrig bruger dem – lad vær med det. Vær realistisk og kritisk. Hvis du ikke har brugt den de sidste tre år, kommer du nok heller ikke til det. Har du nogle ting der skal sælges, kan du gøre det online eller på et loppemarked. 
Nu når du har ryddet op i dit klædeskab og har skilt dig af med dit gamle kluns, er der plads til nyt! Der er her der kommer luksus ind i billedet. For i stedet at fylde dit klædeskab med billige items af dårlig kvalitet, skal du ud og købe nye lækre basisting i lækker kvalitet. Det kan blandt andet være pullovers, skorter, suit-bukser og minimum ét jakkesæt. Få gerne skræddersyet et – det er både en luksus oplevelse at være hos skrædderen og en luksus oplevelse at have det på. Men det koster selvfølgelig lidt mere end hvis du går I H&M – mangler du lige de sidste kroner for at få drømmejakkesættet, kan du overveje at tage et RKI lån.

Plej dig selv

En anden ting du kan gøre, der oser af luksus, er at pleje dig selv, dit ansigt og din krop. At pleje sig selv kan gøres på mange måder – det kommer an på, hvad du synes er dejligt og hvad du forbinder med luksus. Nogle sætter pris på at træne og gøre noget ud af deres krop, og andre sætter pris på at få massage og tage i spa. Vælg noget der passer til dine behov. Herudover skal du forsøge dig med en ansigtsbehandling – for nogle mænd der ikke har prøvet det før, kan det næsten være grænseoverskridende. Det skyldes blandt andet at det længe har været anset som en kvinde-ting – men det er det altså ikke længere. Udover den luksus det er at få en ansigtsbehandling, kommer du også til at se luksus ud.
Har du aldrig været hos en ægte barbershop før, kan dette helt klart også anbefales. Mange barber shops finder inspiration i den klassiske barbersalon og har indretning derefter. Det er som en tur tilbage i tiden når man læner sig tilbage i læderstolen og får ordnet skægget med barberkniv og kost. 

Mad og vin 

Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig have mere luksus ind i hverdagen, med god mad og drikke. Igen er det en smagssag, hvad man mener der er luksus – men vi kommer alligevel med nogle bud. Du kan for eksempel tage på en af Danmarks mange gode smørrebrødsrestauranter og nyde en kold øl med sidevogn, eller du kan tage på gourmetrestaurant med mange retter og vinmenu. 
Sætter du pris på god spiritus, kan du også overveje at tage til en smagning med nogle kammerater. Der findes selvfølgelig vinsmagning – men man kan efterhånden også finde gin-, rom-, whisky-, og ølsmagninger rundt omkring i landet. Du kan sikkert også finde en blanding, hvis du ikke helt har besluttet hvilken type spiritus der er din favorit. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt