FinansBureauet

Få 12,5 % i rente

Mens almindelige lønmodtagere skal være glade for overhovedet at få forrentet deres lønkonto, kan årets konfirmander se frem til en ekstra gave fra banken i form af en høj rente. Helt op til 12,5 % i rente tilbydes konfirmanderne, hvis de sætter pengene i banken i stedet for at bruge dem.

Få 12,5 % i rente

Omtrent siden tidernes morgen har konfirmanders foretrukne gave været kontanter. Og det har ikke været småpenge, en sådan fest har kunnet indbringe. Nu kan det tilmed blive en endnu mere givtig forretning at bekræfte dåben. Landets pengeinstitutter står nemlig i kø for at erobre konfirmanderne som kunder.

En oversigt fra mybanker.dk viser, at konfirmanderne kan få helt op til 12,5 % i pålydende rente på de kontante gaver. Det er Salling Bank, der tilbyder den høje rente på indskud på op til 25.000 kr. Den høje rente ydes frem til 31. december 2012, men kun hvis konfirmanden har bopæl i pengeinstituttets forretningsområde: Skive, Salling, Fjends, Mors eller Viborg. Spar Nord Bank og Nordjyske Bank er næsten lige så gavmilde og tilbyder 12 % i rente af beløb på op til 25.000 kr. frem til 10. december 2012, også her er et krav, at konfirmanden skal bo bankens lokalområde. Østjysk Bank tilbyder også 12 % i rente resten af året, men her stilles der ikke et krav om at konfirmanden skal have bopæl i lokalområdet.

Ifølge opgørelsen fra mybanker.dk lokker nogle pengeinstitutter med kontantgaver, mens andre afholder konkurrencer. Det gælder eksempelvis Skjern Bank og Sparekassen Hobro, hvor man kan vinde en Ipad. Sparekassen Himmerland tilbyder en gratis tur til Fårup Sommerland.  

Gavmildheden holder dog ikke evigt. De fleste tilbyder kun den høje rente i indeværende år. Fælles for alle pengeinstitutterne er til gengæld, at pengene kan hæves når som helst - helt uden gebyrer herfor.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce