FinansBureauet

Få 10.000 kr. i tilskud inden nytår

Hvis man skynder sig, kan man stadig nå at få et tilskud til husholdningen på op til 10.000 kr. via Boligjobordningen

Få 10.000 kr. i tilskud inden nytår
Det er ved at være sidste udkald, hvis man skal nå at have glæde af den såkaldte Boligjobordning (som i år faktisk hedder et servicefradrag), som udløber til nytår. En ordning som giver et ligningsmæssigt fradrag på op til 15.000 kr. for håndværkerudgifter pr. voksen i husstanden. Med to voksne i husstanden kan man altså nå op på 30.000 kr. i fradrag. Et fradrag som har en skattemæssig værdi på 10.000 kr.
 
For at få glæde af fradraget, skal håndværkeren have udført arbejdet inden den 31. december 2012. Derimod er der lidt længere tid til at få betalt regningen, idet skæringsdatoen her er sat til 28. februar 2013. Hvilket i praksis vil sige, at hvis håndværkeren tilbagedaterer fakturaen (ved en fejl - naturligvis), har man også et pænt stykke tid ind i det nye år at løbe på.  
 
Fradraget gælder kun for arbejdsløn inklusiv moms. Man kan altså ikke trække udgifter til materialer fra. Og det skal derfor fremgå tydeligt af fakturaen, hvilke udgifter, der er gået til løn og hvilke udgifter, der er gået til materialer, hvis man skal gøre sig håb om at få fradrag. Men man kan selvfølgelig prøve at aftale sig frem til at håndværkeren dropper sin normale fortjeneste på varen mod at få en højere timeløn, og på den måde få fradrag for en større del af regningen.
 
Så har du længe overvejet at forny badeværelset, skifte vinduerne eller få nyt tag på hytten, så er der altså en rabat på 10.000 kr. ved at slå til her og nu.   
 
Bliv medlem af FinansBureauet.dk og få gratis abonnement på FinansBureauets magasin Limitless Living - og ugentlige nyhedsbreve. Tilmeld dig her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce