FinansBureauet

Euroen viser markante svaghedstegn

Trods en marginal stigning for ugen på +1,6% formåede Euroen ikke at bryde op gennem modstandszonen i kurs 1.4300 over for US Dollaren og afvisningen åbner op for yderligere fald på kort sigt. US Dollaren nyder godt af den fortsatte risiko aversion og usikkerhed blandt investorer omkring gældssituationen i Grækenland, Portugal og Irland og skulle EUR/USD gå hen og lukke maj måned under kurs 1.4062 vil det først for alvor se skidt ud.

Euroen viser markante svaghedstegn

Teknisk set er der ikke nogen grund til at formode at den nuværende nedadgående tendens i Euroen vil ændre sig - til trods for sandsynligheden for yderligere rentestigninger fra ECB og dermed øget renteforskel mellem USD og EUR. Handler man kort i EUR/USD vil et sikkert sted at placere sit stop loss ligge over kurs 1.4350 og vi vil med relativ stor sandsynlighed se en test af det psykologisk vigtige kurs 1.4000.

Også imod den Japanske Yen, Francen og Pundet ligger der gode handelsmuligheder i at sælge Euroen. EUR/JPY lukkede godt nok ugen med en lille stigning, men Euroen blev også her tydeligt afvist omkring kurs 117.00 og vælger man at sælge EUR/JPY bør man placere sit stop loss over 117.20. Der ligger støtte omkring kurs 114.00 hvor man kan vælge at tage noget profit. EUR/CHF brød ned gennem kurs 1.2500 sidst på ugen og markerer dermed en tangering af rekorden fra december sidste år hvor kursen nåede ned til 1.2400.

Så hold fast, Euroen kan være på vej ud over en kant her...

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce