FinansBureauet

Er din ferie ødelagt?

Vi kender det alle. Hvis noget kan gå galt, vil det gå galt. En ulykke kommer sjældent alene og så videre. Så derfor er det næsten ikke engang overraskende, at vaskemaskinen strejker, bilens karburator sætter ud, og du er skvattet og har slået hoften, alt sammen blot få dage før, det er meningen I skulle af sted på bilferie til Italien. 

Er ferien så ødelagt? Må I blive hjemme? Lad det komme an på alvoren i din hofteskade, og ikke på udgifterne til ny vaskemaskine og karburator. 

Få det bedste ud af det

Når korthuset falder sammen om dig, og du ikke har en opsparing, må du bide i det sure æble og tage et lån. Hvis du bliver hjemme, vil dit og familiens skuffede humør blot ligge som en sort sky over hele resten af ferien. 

Sammenlign låneudbydere, og find det lån der passer din situation bedst. Før du ved af det, er i igen på rette kurs og har nu også en sjov historie tilknyttet. De ting som går galt, er ofte de ting vi husker tydeligst. Derfor er din håndtering af situationen ekstra vigtig, så en uheldig hændelse i stedet for at være en erindring om et rædselsscenarie der ødelagde ferien, bliver til et sjovt minde, om starten på en fantastisk ferie. 
Mange hændelser kan heldigvis fikses med et kviklån, så længe du kan betale lånet tilbage relativt hurtigt, så du undgår alt for mange ekstraudgifter. 

Nyd ferien

Når situationen er håndteret og I er på rette vej igen, så forsøg at glemme den resten af ferien. Skriv dine overvejelser og bekymringer ned, så er det nemmere at lægge det fra dig, når du ved at det ligger på en liste og venter på dig, når du er klar til det. Og læn dig så tilbage, nyd en drink og slap af.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce