FinansBureauet

Drop fripolicen

Der kan være mange penge at spare ved at flytte dine fripolicer over i et pengeinstitut

Drop fripolicen
Hører du til blandt dem som har skiftet job, er der en god chance for at du også hører til blandt dem som har en såkaldt fripolice. Hvis du på din tidligere arbejdsplads har haft en firmapension, vil denne pension blive sat i bero, og overgå til en såkaldt fripolice.
 
Men en fripolice er ikke gratis, og ofte vil omkostningerne ved en sådan udhule afkastet godt og grundigt. Men heldigvis er det meget nemt at vriste fripolicen ud af pensionsselskabets klør og over på eget pensionsdepot i et pengeinstitut. Og via dette pensionsdepot kan du så selv i ro og mag forvalte investeringerne til langt lavere omkostninger.
 
Har du ikke mod på selv at forvalte investeringerne, kan du også ”købe” dig hjælp hertil, eksempelvis ved at købe investeringsforeningsbeviser for pengene. Og hvis omkostningerne skal helt i bund, kan du købe en såkaldt indeksforening, som blot har til formål at tracke et givent indeks mest muligt. Indeksforeninger udbydes bl.a. af Maj Invest.
 
Ønsker du at flytte dine fripolicer skal du blot gå ind på pensionsinfo.dk og lave en fuld rapport over dine pensioner, og sende den som gemt PDF til dit pengeinstitut og bede dem lave et pensionsdepot og overflytte midlerne hertil. Nemt arbejde – med en potentiel meget stor besparelse.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce