FinansBureauet

Disse destinationer var danskernes favoritter i 2018

Danskerne elsker at rejse, elsker at komme væk fra vores lille land og få en på opleveren. Elsker at tage billeder og opdatere på de sociale medier. Danskerne elsker at komme ud i den store verden. Så derfor kommer nu en oversigt fra flyjura.dk over, de destinationer danskerne yndede at rejse mest til i 2018.

Der er flere parametre der spiller ind, når der vurderes og analyseres på danskernes favoritdestinationer. Der kan bl.a. tages hensyn tilde steder, hvor allerflest er rejst hen, men der kan også kigges på, hvor danskerne rejste til i 2018, som de ikke har gjort, i så stor grad, før.

Hos hotel- og rejsesøgemaskinen Momondo, listes der de destinationer danskerne har søgt allermest på i 2018, og der fremgår det, at danskerne oftest rejser til de velkendte europæiske byer som f.eks. Barcelona, Rom, Paris og Palma de Mallorca. Dog er der en højdespringer, der slår alle andre destinationer, og det er London. Det kan bl.a. skyldes den korte rejsetid fra Danmark til England, storbyens mange seværdigheder og ikke mindst de billige flybilletter til byen. Alt det der skal til for, at der kan skabes grobund for en hyggelig og seværdig get-away i en af Europas ikoniske storbyer.
Ydermere er destinationer som Bangkok i Thailand og New York i USA fordelt på henholdsvis en fjerde og sjette plads på listen og de mest søgte destinationer i 2018.

VM i fodbold
Verdensmesterskaberne i fodbold 2018 blev spillet i Rusland i juni og juli måned, hvilket også er med til at gøre Rusland til et af de lande, der har været efterspurgt hos Momondos kunder. Der har været hele 171% flere søgninger på flybilletter til Rusland i 2018 end i 2017, hvilket spås til at være bl.a. de danske fodboldfans skyld. Fodboldfeberen ramte alle, da Danmark i slutningen af 2017 kvalificerede sig til VM i Rusland med en sejr og Irland. Så da muligheden opstod for at komme til et land, der ikke befinder sig alverdens tid væk fra vores lille land, så skulle muligheden gribes og mange danskere ville afsted til Rusland og VM i fodbold.

Danskernes charterfavoritter
Danskernes foretrukne charterdestination er lande som blandt andet Spanien og Grækenland, og herunder især Mallorca og de græske øer, Kreta og Rhodos. I begge lande er både hoteller og mad til at betale og der er stort set altid garanti for at solen skinner. Når man blot har en uge eller to at gøre godt med, så behøves der ikke så meget andet end swimmingpool, strand, sol og noget god mad. Derfor vælger danskerne igen og igen at tage til de velkendte destinationer som Spanien og Grækenland, fordi man ved hvad man får. Når man ikke har alverdens tid til at rejse på, vil vi gerne være sikre på, at vores ferie bliver en succes. Og derfor vælger vi det, vi kender og har fået anbefalet af venner og familie. Det er nemt at slå hjernen fra og nyde ferien 100 procent, hvis ikke man skal bruge ekstra tid på at finde f.eks. restauranter og lignende – vi ved præcis hvor de gode spisesteder er. Man skal nemlig ikke tage stilling til så mange ting, når man kender stedet og de gode restauranter.

Der har altså både været nye spændende rejsedestinationer og gode gamle klassikere på listen over danskernes favoritdestinationer i 2018.

Kilde: flyjura.dk 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce