FinansBureauet

Direkte afkast af grøn investering

Dansk hotel viser vejen ud fra et Sustainable Return on Investment princip

Direkte afkast af grøn investering
Da verdens førende producent af miljørigtige elbiler Tesla skulle præsentere den nye epokegørende Model S, faldt valget på Crowne Plaza som lokalitet. Og ikke kun på grund af hotellets state-of-the-art brandslukningsudstyr, men også fordi Crowne Plaza mere end noget andet er kendt som et ”grønt” hotel.
 
Crowne Plaza Copenhagen Towers er som et af de få hoteller i verden blev certificeret for sin bæredygtige profil, og er Danmarks første CO2-neutrale hotel, med bl.a. Nordeuropas største bygningsintegrerede solcellepark og Danmarks første grundvandsbaserede klimaanlæg. I 2010 blev Crowne Plaza anerkendt som verdens grønneste hotel med Skål International-prisen.
 
Når Tesla vælger Crowne Plaza som base for lanceringen af deres prestige model, er det derfor at betragte som et direkte afkast af de ekstraomkostninger, som har været forbundet med implementeringen af den grønne profil. Og dermed et bevis på, at strategien ikke kun bunder i ideologi, men også er sund fornuft ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.
 
Og dermed i virkeligheden et særdeles interessant indspark i debatten om Sustainable Return on Investment filosofien, og et bevis på, at det at tage sociale og miljømæssige hensyn rent faktisk vil kunne maksimere dit afkast.
ANNONCE
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce