FinansBureauet

Digital ejendomsmægler: Vi drukner i henvendelser

Efter mange er tvunget til at arbejde hjemmefra, oplever den digitale ejendomsmægler Estaldo.com en tidobling af antallet af boligejere, som kontakter ejendomsmægleren for at sælge sin bolig.

”I denne uge har vi haft mere end 1.000 henvendelser fra hele landet på vores digitale platform. Vi har også taget flere ejendomme til salg end normalt. Flere ønsker allerede at starte salg i påsken.”   - Siger Jakob Neua Nørgaard direktør i Estaldo 

Hos Estaldo.com møder man kun ejendomsmægleren online på mail, chat og telefon. Selskabets ejendomsmæglere står for fotograf, markedsføring, papirarbejde og det juridiske, men sælgeren står selv for fremvisningen. 

Aldrig før er så mange blevet digitale så hurtigt 
Den digitale løsning fra Estaldo rammer ned i en tendens, hvor danskerne på meget kort tid har taget mange online tjenester til sig. 

”Vores kunder fortæller os, at de har fået mod på at prøve vores digitale løsning, efter de er blevet introduceret til alt fra videochat til det digitale supermarked på grund af krisen.” - siger Jakob Neua Nørgaard 

Vurderingen foretages af en computer 
Estaldo har udviklet en unik platform, hvor vurderingen i første omgang foretages af en computer. Vælger man at sætte sin bolig til salg, bliver der foretaget en endelig vurdering af en uddannet ejendomsmægler. Man behøver derfor ikke være nervøs for, om computeren har lavet en forkert beregning. 

”Vi overlader naturligvis ikke boligsalget alene til en computer. Derfor sikrer vi, at der altid er menneske øjne på vores vurderinger. Selvom vi er digitale, sidder der jo mennesker bag skærmen”. – Siger Jakob Neua Nørgaard 

Arbejder kun digitalt 
Hvor de mere traditionelle ejendomsmæglere har sendt sine medarbejdere hjem, så fortsætter arbejdet hos Estaldo, som det altid har gjort.  

”Vi er naturligvis utrolig ydmyge over, at andre har det svært i disse tider, men for et helt nyt koncept, der udfordrer en etableret branche, så er det jo et lille lyspunkt i krisen, at kunderne nu vælger os.” 
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt