FinansBureauet

Det lokale boligmarked: Se årets dyreste hushandler i alle kommuner

Der har været fuld fart på salget af huse i 2019. Boligsiden har derfor rettet fokus mod de enkelte kommuner og lavet en ny opgørelse, der viser den hushandel i hver af landets 98 kommuner, som har været årets hidtil dyreste.

Salget af huse er gået strygende i 2019, og de seneste handelstal viser et stigende hussalg i flertallet af landets kommuner sammenlignet med samme periode sidste år.

Boligsiden har derfor set på, hvordan det er gået med de lokale handler ude i hver enkelt kommune, og hvad der konkret har været årets hidtil dyreste hushandel lokalt.

Resultatet viser, at der er stor forskel på salgspriserne i de enkelte kommuner. Landets dyreste handel fandt sted i maj i Gentofte Kommune, og her lød prisen på lige knap 40 millioner kroner.

I den anden ende af skalaen finder vi Læsø Kommune med, hvor årets dyreste hus blev solgt for 2,1 millioner kroner tilbage i maj, hvilket er det laveste beløb i denne opgørelse.

Havudsigt er populært

Zoomer vi igen ind på i toppen af listen, er det især kommunerne, som rummer de danske storbyer samt flere nordsjællandske kommuner, der præger top 10.

”Ikke overraskende sælges de helt dyre huse i kommuner som Gentofte og Helsingør, hvor vi har kyststrækningen langs Øresund, som er med til at trække salgspriserne helt i top. Det er også tilfældet i Aarhus Kommune, hvor det dyreste hus er solgt i bydelen Risskov, hvor der ligeledes adgang til kysten,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

I 25 kommuner er årets dyreste villa solgt til en pris på over 10 millioner kroner.  

Se årets dyreste hushandel i din kommune lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt