FinansBureauet

De største boligtrends i 2019

Hvis du ønsker at følge med i, hvad der er moderne nu, får du her en guide over de største boligtrends i 2019

Stadig flere mennesker begynder at gå op i boligindretning, men boligtrends skifter næsten lige så ofte, som vi skifter underbukser. Derfor kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad tendenserne er her og nu. Hvis du ønsker at følge med i, hvad der er moderne nu, får du her en guide over de største boligtrends i 2019.

Pastelfaver

Pastelfarver er på vej ind i boligerne igen, og det omfatter blandt andet lyserød, lyseblå, en lys lilla, grøn og andre sarte farver. Farverne kan nemt integreres i boligen gennem pynt som puder, tæpper eller lysestager. Men hvis du er er helt vild med blide farver, kan du også vælge at male en væg i stuen, køkkenet eller soveværelset. Derudover kan du følge tendensen ved at indrette med sartfarvede blomster og billeder.

Forskellige former

I mange år har de rene, lige linjer og firkanter været et stort hit i de danske hjem, men buer og u-forme er begyndt at vinde indpas i indretning. Én måde at integrere denne trend på, er ved indrette med buede lysestager, magasinholdere eller kunstværker. Du kan også vælge en mere neutral version af trenden i form af de runde former, eksempelvis ved at indrette med et rundt sofabord, en rund loftslampe eller en rund puf. 

Hvide køkkener

Hvide møbler går nok aldrig af mode igen, men det er ikke kun sofaer og spiseborde, der gerne skal være hvide. Et hvidt køkken er også en af de store trends disse år. Det hvide køkken er stilrent og der er uendelige muligheder for indretningen, fordi langt de fleste farver passer til de hvide flader. Et køkken i hvidt er derfor et sikkert valg, da rummet altid kan friskes op og ændres med en klat maling på væggen eller en ny bordplade. Derudover passer køkkenet til mange forskellige boligstile som den skandinaviske stil, New Yorker-stilen og den klassiske landstil.

Jordfarver

Udover pastelfarver, som ikke passer til enhver, er naturfarver og jordfarver også på vej retur til boligindretningen. Farverne beige, brun og grå er spået til at blive en af de helt store trends i 2019, og det er med god grund. I mange danske hjem er de fleste møbler allerede sorte, hvide og grå, og det er farver, som bliver komplementeret af jordfarverne. Derudover er farverne rolige og afdæmpede, så de passer ind i mange forskellige hjem.

Forskellige tekstiler

Udover farver, former og faconer er andre tekstiler af bomuld også på vej ind i boligerne i 2019. Velour, fløjl og hør er tre tekstiler, som komplementerer mange af de andre trends, der er oppe og vende i år. Derudover giver tekstilerne en masse muligheder i forhold til de andre trends. Eksempelvis kan du vælge at slå to fluer med et smæk ved at købe fløjlspuder i en sart grøn eller blid lyserød. Derudover kan tekstilerne også bruges i form af tæpper og endda kunstværker, så det er kun fantasien, der sætter grænser for brugen af de forskellige materialer.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Klindt

Følg på:

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt