FinansBureauet

De nye iPhones: iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR - Her er de!

Forrige onsdags den 12. september 2018 lancerede Apple årets nye iPhones: iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR. Mange fans verden over har holdt vejret i spænding, for forventningerne var høje - og med god grund!

Sidste år bragte Apple den hidtil mest avancerede og æstetiske iPhone på banen – iPhone X. I den forbindelse hævdede Apple, at vi i fremtiden kunne glæde os til flere iPhones af samme kaliber. Lad os her gennemgå, hvad Apple denne gang har præsteret ved lanceringen af det sidste nye på iPhone-fronten.

De sidste skud på stammen: iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

I 11 år har alle os, der elsker iPhones, ventet spændt på, hvad Apple kunne præstere ved årets lancering. I onsdags løftede firmaet sløret for iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR. Apple har holdt hvad de lovede, da de sagde, at iPhone X skulle bane vejen for fremtidens iPhones. Ved de 3 nye modeller, har de nemlig valgt at give iPhone X en ordentlig overhaling, så vi med de nye modeller nu får alt det bedste.

Hvad kan vi forvente af de nye iPhones?

Det er ikke svært at se, at de nye iPhones ligner iPhone X – men lad ikke det hurtige blik bedrage. I realiteten er der faktisk sket en del opgraderinger i form af både:

 • Design
 • Kamera
 • Batteri
 • Skærm

Lad os prøve at gennemgå de forskellige opgraderinger punkt for punkt.

Opgradering 1: Design på iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

Apple har valgt at videreføre widescreen på de nye iPhones fra iPhone X, således at skærmen udgør hele telefonen. Det giver en helt anden brugeroplevelse, når man anvender telefonen, at hjemknappen er elimineret – og det giver selvsagt også en bedre visuel oplevelse. 

Selvom vi umiddelbart har at gøre med telefoner, der ligner iPhone X, er der nogle ting, der adskiller telefonernes design fra hinanden. De nye iPhones fås eksempelvis i en væld af forskellige farver. 

 • iPhone XS og iPhone XS Max fås i guld, sølv og Space Grey.
 • iPhone XR fås i hele 6 nye farver: Rød, gul, hvid, koral, sort og blå. 

De 3 nye iPhones kommer i forskellige størrelser, og det påvirker selvfølgelig også prisen (som vi gennemgår senere): 

 • iPhone XS måler 5,8"
 • iPhone XS Max måler 6,5"
 • iPhone XR 6,1"

Opgradering 2: Dybdekamera & Face ID

De nye iPhones fra Apple er (stadig) udstyret med et dybdekamera. Det avancerede kamera kan analysere hele 30.000 usynlige punkter i vores ansigt. Kameraet kan herved sikkert identificere vores unikke ansigtstræk, og det gør denne metode langt mere sikker end eksempelvis Touch ID. 

Vi kan med andre ord bruge vores ansigt som password, når vi skal låse vores telefon op. Selve identifikationen af vores ansigt sker på et øjeblik – hvilket betyder, at vi kan låse vores telefon op på et splitsekund! 
Derudover følger der nogle sjove muligheder med et dette kamera. Vi kan blandt andet tilpasse emojis vores ansigtstræk, så vi kan lave såkaldte ”Animojis”. 

Opgradering 3: Batteriet på iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

Apple ønsker, at det skal være slut med batterier, der holder dårligt på strømmen. Apple har desuden valgt at bringe den trådløse opladningsstation videre fra sidste år, hvilket uden videre også er en bonus. 

Opgradering 4: Skærmen på de nye iPhones

iPhones er desværre kendt af mange for at levere smartphones, der har relativt skrøbelige skærme. Det er ikke godt for brandet at halte bagefter, når det kommer til dette, for flere konkurrenter har netop udviklet særdeles hårdføre skærme – noget der betyder, at brugerne kan spare store summer ved ikke at skulle reparere skærmen igen og igen. Apple har valgt at forstærke skærmen på iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR.

Bonus: Vi kan både vælge mellem LCD og OLED skærme

To ud af de tre nye iPhones er udstyret med OLED-skærme. Den sidste iPhone XR har en LCD skærm. Forskellen på de to typer skærme er, at man med en OLED skærm får en helt anden visuel oplevelse med klarere farver og stærkere kontraster. Der er desuden en bredere farve-palette ved en OLED skærm. 

Det skal det nævnes, at en OLED skærm er dyrere at producere. Alt i alt betyder det, at de to iPhones med OLED skærm også er dyrere end iPhone XR, der har en LCD skærm. 

Hvad koster de nye iPhones?

De fleste ved, at det ikke er en billig fornøjelse at investere i en iPhone – særligt ikke, hvis der er tale om de nyeste af slagsen. Prisen for iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR varierer dog en del. Det betyder, at målgruppen også øges. Startpriserne er: 

 • iPhone XS koster 8.899 kr. 
 • iPhone XS Max koster 9.799 kr.
 • og iPhone XR koster 6.699 kr. 

Er du i tvivl om du skal købe iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR?

Der er mange udbydere af de nye iPhones, og hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du skal investere i en af de nye modeller, vil vi anbefale, at du tager en fagperson til råds. 

Halvdelen af alle danskere sværger til iPhones, men det er uden lige mange penge at investere, hvis man ikke er 100% bekendt med, hvad man får ud af produktet. 

Hvis du vælger en af de nye iPhones, er der ingen tvivl om, at du køber et luksusprodukt. iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR lever op til de mange fans forventninger om dette års lancering af de nye iPhones. Vi har nemlig at gøre med de visuelt smukkeste i iPhone-porteføljen - men endnu vigtigere har vi også at gøre med smartphones, der i den grad lever op til moderne tids højteknologi!

 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Finansbureauet.dk

Følg på:

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt