FinansBureauet

Boligkøberne på rekordkurs

RealMæglernes køberkartotek bugner med kvalificerede emner og indeholder nu mere end 10.000 Guldkøbere®.

Boligkøberne på rekordkurs

1. januar 2016 var en skæringsdato for RealMæglerne Holding A/S. Ikke alene markerede den afslutningen på det mest succesfulde år i ejendomsmæglerkædens historie, men det var også den dag, at antallet af Guldkøbere® i kædens køberkartoteker for første gang rundede 10.000.

Samlet set indeholder køberkartoteket hos RealMæglerne mere end 60.000 emner. Men selvom alle potentielle købere i køberkartoteket er vigtige, er det ikke mindst det høje antal af Guldkøbere®, som vækker begejstring hos mæglerne.

Guldkøberne® er købere som er blevet oprettet i køberkartoteket af mæglerne selv, eksempelvis i forbindelse med fremvisning af en bolig. De er screenede for økonomi og eksakte ønsker og krav til boligen. Det er altså potentielle købere, som både har evne og vilje til at købe fast ejendom. Guldkøbere® beslutter sig generelt hurtigt for et køb, når et emne opfylder deres kriterier, og køber oftere boligen til prisen end andre købere. ”Guldkøberne® er højt kvalificerede købere, som er blevet screenet af mæglerne selv. De har givet tilladelse til at blive direkte af mægleren, hvis en egnet bolig dukker op, og det fører ofte til et hurtigt salg og til en god pris. At have et så højt antal kvalificerede Guldkøbere® på hånden er derfor et stort aktiv, når en ejendom skal sættes på markedet”, fortæller ejendomsmægler CEO Preben Angelo fra RealMæglerne Holding A/S.  

Tidligere var køberne meget mere tilbageholdne med at angive navn, adresse og boligønsker på de boliger de efterspurgte, men de nye digitale muligheder har fået køberne til at skifte adfærd. På blot 16 måneder har RealMæglerne registreret mere end 16.000 Guldkøbere® i deres køberkartotek, og mere end 6.000 heraf har i samme periode købt en bolig.

Som potentiel køber er der mange indlysende fordele ved at være registreret som Guldkøber®. Via en direkte dialog med mægleren får man præciseret sine krav og ønsker til boligen, og får muligheden for at komme først til mølle, da man bliver notificeret om relevante boliger hos RealMæglerne og BoligOne allerede før de annonceres til salg. Derudover bliver man notificeret om alle andre boliger, som kommer til salg hos andre mæglerkæder som opfylder de skitserede krav og ønsker. Er man skrevet op som Guldkøber®, behøver man derfor ikke selv aktivt følge med på boligmarkedet. ”Betydningen af den direkte dialog med mægleren kan næsten ikke overvurderes og er ofte afgørende for en succesfuld bolighandel. Så er man aktivt boligsøgende, kan vi kun opfordre til at tage kontakt til den lokale RealMægler og blive registreret som Guldkøber®”, fortæller CEO Preben Angelo fra RealMæglerne Holding A/S. 

Overvejer man at sælge sin bolig, er RealMæglernes køberkartotek også et uvurderligt redskab. På RealMæglernes hjemmeside, www.realmaeglerne.dk., har man mulighed for at indtaste diverse oplysninger om sin nuværende ejerbolig og se, hvor mange potentielle købere, der findes i køberkartoteket til den salgspris man forventer. ”Kartoteket er meget effektivt til at visualisere hvordan prisfastsætning influerer på køberinteressen. Det er derfor et godt redskab til at sikre, at udbudsprisen fastsættes i overensstemmelse med den faktiske efterspørgsel og ikke sættes på et urealistisk højt niveau, hvor der ikke vil være grundlag for et salg. En korrekt prisfastsættelse fra starten resulterer oftest i den højeste salgspris”, forklarer CEO Preben Angelo fra RealMæglerne Holding A/S.

Køber får sin drømmebolig og sælger får solgt hurtigere og til god pris. Det er logikken bag Danmarks største køberkartotek for Guldkøbere®

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce