FinansBureauet

Bliv klar til messen

Du kan blive klar til messen med hjælp fra www.skiltex.dk. Når man er ude på messer for at reklamere og skabe nyt netværk, er det godt at kunne være ordentligt repræsenteret. Hvis det er første gang man er på messe, er det hele meget nyt for en. For at kunne opsætte en ordentlig stand for din virksomhed, kræver det også en del elementer. Det man typisk finder hos en stand på en messe er messediske, hvor du typisk har kataloger, en lille godte og reklamer hængende på siden. Her kan du samtale med kunder eller netværke med andre virksomheder, alt imens man er omringet af roll up banner, diverse reklamebannere, messevægge og så videre. Først når man har fundet ud af, hvor meget plads man har i sin stand, kan man gå videre til at finde ud af hvor meget messeudstyr man skal bruge, og hvilket udstyr man skal bruge.

Bedre reklamemuligheder til hjemmefronten her

Udover at være ordentlig klædt på til messe, er det også vigtigt at stå skarpt på hjemmefronten. Har man eksempelvis en butik af en art, er det godt at have noget reklame stående, hængende eller på anden vis være iøjnefaldende for kunden. Hvis man ikke sørger for at være synlig, ender man med at drukne i mængden. Hos Skiltex har man muligheden for, at få fingrene i en ny omgang skilte. Gadeskilte, galgeskilte, lysskilte, dørskilte og meget andet finder her til brug af reklamering. Så kan du kreere en facade som springer i øjnene på de forbigående, og måske kan lure nogle ind i butikken. Selvom internetforretningen går strygende mange steder, er det stadig vigtigt at sørge for at holde sig visuelt i gaderne og hvor man ellers har en butik eller virksomhed placeret.

Få IT support i tilfælde af tekniske problemer

Det er som sagt ikke kun på åbne gader og messer at man reklamerer i dag, da internettet også spiller en stor rolle på markedsføringsområdet. Generelt set medvirker IT i en stor del af virksomhederne i dag, hvilket også kræver en In-house IT afdeling for at kunne vedligeholde. Uheldigvis er det noget, som ikke alle er i besiddelse af eller på egen hånd kan bibeholde. Du kan i stedet for find it support her på nettet, hvor udbydere såsom Prosys står klar med en hjælpende hånd. Her får du adgang til en døgnåben online helpdesk, hvor du opretter en sag der herefter vil blive taget hånd om. Overvågning af kritiske systemer der automatisk signalere, hvis der forekommer uregelmæssigheder så en proaktiv handling kan sættes i gang. For blot 199 kr. pr. md. kan man få sin helt egen IT support afdeling, hvor du kan ringe ind hvis nogle af dine IT systemer driller i hverdagen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce