FinansBureauet

"Ase Selvstændig er en uundværlig sparringspartner"

Denne artikel indeholder betalt indhold. 

Hvad kan Ase fagforening egentlig hjælpe selvstændige med? Det har indehaver af Gavlhuset, Lene Bach Nørmølle, i den grad fået øjnene op for – faktisk i en sådan grad, at hun aldrig ansætter nogen uden at have Ase Selvstændig med på råd.
Lene Bach Nørmølle overtog sine forældres butik, Gavlhuset, for seks år siden og siden har fået den til at vokse kraftigt ved hjælp af Ase Selvstændig. På hylderne finder man kreative produkter lige fra perler og pap til stempler og stencil.
”Folk kommer her for produkterne, men også, fordi de får en god oplevelse. Derfor er det vigtigt, at medarbejderne forstår kombinationen af, at det skal være hyggeligt, men at det også er en forretning. Den mentalitet og forståelse skal de ansatte have, samtidig med, at de kan overskue vores 60.000 varenumre”, siger Lene.

Et særligt miks af kompetencer

Mens udviklingen i Gavlhuset stryger af sted, er Lene meget bevidst om, hvilke medarbejdere, der skal ansættes, hvis familieforetagendet skal blive ved med både at være et særligt sted og en god forretning.
”Ase får de helt rigtige kompetencer formuleret i stillingsopslaget, så man får det med, man virkelig har brug for”, fortæller Lene Bach Nørmølle
Gavlhuset er kendt for, at man kender kunderne. Også selvom de kun kommer en til to gange om året. Man skal ikke bare være et nummer i Gavlhuset. Den tilgang til kunderne lægger vi stor vægt på, at medarbejderne også har. Det er Gavlhusets specielle kultur.

Ase Selvstændig ser tingene udefra

I forbindelse med de seneste ansættelser, som ofte er komplicerede, og hvor det er vigtigt at træffe de rigtige valg, har Gavlhuset både brugt Ase til at gennemgå kontrakter og til at hjælpe med selve rekrutteringen.

”Ase hjælper altid med ansættelse af nye medarbejder, fordi de simpelthen har styr på, hvilke kompetencer vi har brug for. De er gode til at få de helt rigtige og nødvendige kompetencer formuleret i stillingsopslaget. Med Ase Selvstændig får man det med, som man virkelig har behov for”, siger Lene, som ud over hjælpen til at skrive jobopslag også fremhæver mere praktiske ting. Det er f.eks. hjælp til at administrere ansøgningerne og håndtere alle henvendelser på en ordentlig og venlig måde.

Hurtig hjælp og god stemning

For Lene har det været essentielt at kunne bruge Ase som en sparringspartner i forbindelse med flere jobsamtaler. På den måde har hendes medlemskab i fagforeningen for selvstændige medvirket til, at den sidste, afgørende del af en ansættelsesproces er blevet en succes.
”Ase Selvstændig er målrettet og forsøger altid at imødekomme mine behov. Hvis noget skal justeres, er de ikke trætte af, at man kontakter dem igen. Og så går det altså bare hurtigt og effektivt. Det er ikke sådan, at der går tre uger, før der sker noget”, siger Lene, inden hun afslutter med at sætte streg under hendes tilfredshed:
”Jeg ansætter aldrig nogen uden at have kontrakten til gennemsyn hos Ase. Og der synes jeg også, at Ase er gode til at komme tilbage og hjælpe med at rette til. Det synes jeg virkelig er trygt. Så jeg synes faktisk ikke kontingentet er dyrt. Tværtimod synes jeg, at man får rigtig meget for pengene.”

En fagforening for alle

Med et medlemskab af Ases fagforening er du sikret adgang til professionel juridisk hjælp og rådgivning i forbindelse med dit arbejde – uanset om du er lønmodtager eller selvstændig. Som selvstændig kan du, ligesom Lene, få kvalificeret hjælp og rådgivning af Ase Selvstændig inden for personalejura og HR. De hjælper dig med alt lige fra gennemgang af ansættelseskontrakter til ledelsesmæssig sparring samt alle juridiske aspekter i forhold til dine medarbejdere. 
Alle aktiviteter i Ase Selvstændig er uafhængige af partipolitiske, faglige og religiøse interesser, og du kan derfor melde dig ind, uanset hvilken branche du står i, hvilken jobtype du har eller hvilken titel du kan skrive på CV’et. Ase er for alle.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE