FinansBureauet

5 tips til at spare på elektronikken i din virksomhed

Denne artikel indeholder annonceret indhold
I de fleste virksomheder fylder elektronik og teknologi rigtig meget i hverdagen. Men det er ikke gratis at holde virksomheden online hele tiden, og de mange regninger til mobiltelefon, internet med videre løber hurtigt op. Her giver vi dig 5 tips, hvis du gerne vil spare på området, så det ikke fylder bundlinjen med røde tal.

Sådan kan dit firma spare på elektronikken - i korte træk

Hvis du gerne vil bruge færre penge på teknologien og de teknologiske løsninger i din virksomhed, kan du overveje nedenstående råd:
 

  • Lav en oversigt
  • Tjek, hvad du får for pengene
  • Undersøg, hvad du betaler
  • Sammenlign med konkurrenterne
  • Skift udbyder
  • Forhandl dig til ny aftale
ANNONCE

Lav en oversigt

Først og fremmest kan det være en god ide at lave en oversigt over hvilke elektroniske løsninger, din virksomhed rent faktisk betaler til. Det kan hurtigt overraske dig, for du vil givetvis betale til både mobiltelefoni, internet og eventuelt også tv-løsninger og IoT-abonnementer.
 


Hvad får firmaet for pengene?

Når du har styr på, hvad du betaler til, så undersøg gerne, hvad hvert abonnement indeholder, så du ved, hvad du får for pengene. Har din virksomhed tegnet aftalerne for lang tid siden, betaler du måske for noget, der enten er forældet, eller som der ikke bruges mere. Elektronik og teknologi udvikler sig meget hastigt, så du kan hurtigt komme til at betale for en ”gammel” løsning.
 

Hvad betaler du?

Tjek derefter, hvor meget du betaler hver måned per abonnement, så du ved, hvor store udgifterne er samlet og hver for sig. Når du ved, hvad hver månedlig regning lyder på, er du bedre i stand til at finde ud af, om du betaler for meget. Hvis du ikke er meget inde i sagerne, kan det være svært umiddelbart at vurdere, om prisen er høj eller lav, og derfor bør du foretage en pris-research.
 

Sammenlign

Du kan starte din research ved at undersøge markedet og finde ud af, hvad de andre udbydere tilbyder af erhvervsløsninger, og hvad deres priser er. Så kan du bedre vurdere, om du betaler for meget. Du kan eventuelt anvende en af de mange online pris-sammenligningssider, som højner overblikket for dig.
 

Skift udbyder, eller få ny aftale hos dit selskab

Er priserne hos de andre udbydere lavere, kan du overveje at skifte selskab. Du kan i nogle tilfælde få en samlerabat, hvis du flytter flere af firmaets abonnementer, og så er der endnu flere penge sparet. Hvis du gerne vil blive, hvor du er, kan du også prøve at kontakte din udbyder og høre, om du kan få et særtilbud, fordi du er en loyal kunde.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE