FinansBureauet

18 vilde kælke

Vinteren venter, og skal man imponere naboens unger, er her 10 ekstreme kælke.

18 vilde kælke

Vinteren venter om hjørnet, og forhåbentligt bringer den sne. Og så er det ellers frem med kælkene. Men glem alt om de gamle trækælke med jernskinner, der kun allernådigst bevæger sig ned af den stejleste løjpe i sneglefart efter flere timers påsmøring med stearin. I alle tilfælde hvis du vil imponere naboens unger - og hvem ønsker ikke det?

Der findes i dag et bredt udvalg af ekstreme kælke, der kan tilfredsstille den indre fartbølle hos både børn og voksne i alle aldre.
Hammerhead, Mad River Rocket Killer B, Wham-O SnowBoogie Fantom-X hedder nogle af de vildeste af slagsen. I whiskybæltet vil det sikkert også give en del street credit hvis den lokale bakke besejres med en Porsche kælk. 

Og har man lyst til at ofre 18.000 kr., og kan man vente til 7. december, kan man formentlig også vække en del opsigt ved at komme anstigende med den nye Stealth-X fra Snolo Sleds. Et decideret monster lavet i carbon fiber, og som selv med en hastighed på 65 km/t er blevet testet til at have helt unikke kontrol og manøvreringsegenskaber. Og som i øvrigt kan foldes sammen og bæres som en anden rygsæk, når den ikke er i brug.  

Tjek galleriet for at se 18 af de mest ekstreme kælke på markedet
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce