FinansBureauet

Værd at vide om samlelån

Dette indhold er sponsoreret

Hvis man har flere lån på samme tid, kan det være uoverskueligt og dyrt at holde styr på dem. Heldigvis kan et såkaldt samlelån være med til at løse problemet. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan man finder det bedste samlelån, og hvad et samlelån egentligt er.

Hvad betyder det at samle sine lån?

Et samlelån er et lån, der giver dig mulighed for at samle flere lån og kreditter hos én udbyder. Det er smart, fordi en samling af lån typisk er langt billigere end at have flere adskilte lån, da du kun skal betale ét gebyr i stedet for mange. Med ét lån til en lavere rente udnytter bankerne ikke renters rente effekten i samme grad, og ved at fjerne flere gebyrer, er der mindre at betale på den lange bane. Fordelene er, at du får mere ro i sjælen og flere penge til rådighed, som du kan bruge på sjovere ting end at tilbagebetale lån. 

Derfor er samlelån en god løsning

Hvis du overvejer, om et samlelån kan være noget for dig, så kan det være rart at vide, hvad fordelene er ved denne løsning. Disse kan blandt andet være:

  1. Du får et overblik over din økonomi. Når du har flere små lån og kreditter, kan det være svært at holde styr på alle betalingerne. Med et samlelån bliver det meget nemmere, fordi du kun skal betale én regning hver måned.
  2. Du sparer penge på renter og gebyrer. Når du har mange små lån, betaler du ofte høje renter og gebyrer. Ved at samle dine lån i ét stort lån, kan du spare mange penge pga. de lavere renter, og fordi du slipper af med en række mindre gebyrer.
  3. Du får en bedre kreditvurdering. Nogle gange kan det være svært at få et nyt lån, fordi bankerne ser pengene fordelt på mange forskellige lokationer. Hvis du optager et samlelån bliver det lettere at få nye lån i fremtiden.
ANNONCE

Brug de rigtige værktøjer

Et godt eksempel på en sammenligningstjeneste, som kan gøre det nemmere at finde det rette samlelån, er Lendme.dk. Platformen er nemlig Danmarks største indenfor lån, og tilbyder muligheden for hurtigt at give dig det rette overblik over det danske lånemarked, da de samarbejder med mange banker og dermed kan indhente tilbud fra dem. 

Lendme.dk fungerer nemlig ved, at brugere udfylder en ansøgning på hjemmesiden, hvorefter man vil få tilbud fra de banker, der er tilknyttet platformen, som kan være både danske og udenlandske banker. Herefter kan man sammenligne diverse tilbud, så man nemmere og hurtigere kan finde det bedste. 

Det er ganske gratis og helt uden nogen form for binding at sammenligne lån, og du kan færdiggøre en ansøgning på lendme.dk på ganske få minutter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce