FinansBureauet

Sådan når du ud til flere kunder med Amazon.se

Har du opdaget, at Amazon også har fået en svensk hjemmeside? I 2020 påbegyndte Amazon planerne om en svensk amazonhjemmeside. Det betyder, at danske forbrugere nu kan købe deres produkter fra en hjemmeside, der er langt tættere på danskernes egne postkasser. Vil du ikke gerne tilbyde dine produkter til hurtig levering? Så læs med her!

Tilbyd dine produkter hos Amazon Sverige

Vil du gerne kunne tilbyde dine produkter hos amazon sverige, kan du knække koden ved at tænke Amazon lige som Google. Du er nødt til at følge deres regler og retningslinjer, hvis du gerne vil opnå succesfulde salgsresultater. 
Du er desuden nødt til at investere en del arbejdstid i at sætte dig ind i, hvordan Amazon fungerer som sælger. Det kan godt være tidskrævende, men hvis du ved, at det kan give pote i den langsigtede økonomiske plan, vil det være en god idé at gøre.
Såfremt du kan vænne dig til, at din arbejdsmetode vil være anderledes, når du skal sælge produkter via Amazon, kan du forhåbentlig få et godt udbytte ved at udnytte, at Amazon også er i Sverige.

Således kan du sælge gennem Amazon

Der er flere måder at sælge gennem Amazon. En af disse hedder Merchant Fulfilled, hvor du selv vælger varerne, du gerne vil sælge. Det betyder, at du står for kundeservice, håndtering af ordren og evt. returnering. 
Ønsker du ikke at stå for alle disse trin i salgsprocessen, kan du benytte en anden metode, der hedder: Fulfilled by Amazon. Som navnet afslører, betyder det, at Amazon står for at sælge din vare, at håndtere ordren og at returnere den.
Tredje måde er Vendor Central-måden. Leder du efter B2B-salg, tilbyder Vendor Central-metoden, at enten du eller Amazon laver dette salg. Metoden giver dig adgang til flere udvidet B2B-funktioner. Du skal dog inviteres til denne metode!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce