FinansBureauet

5 populære ting danskerne låner penge til

Der er rigtig mange danskere, der vælger at låne penge

Der er rigtig mange danskere, der vælger at låne penge. Står man for eksempel og mangler en bil, en iPad, en sofa, en ny telefon eller andet, er det ikke unormalt at låne penge til det. Når danskerne låner penge, låner de i enten banken eller på nettet f.eks. via hurtige lån

Hvad låner danskerne penge til?
Der er mange ting, danskerne låner penge ting, men der er særligt 5 forbrugsting, som danskerne tager et kviklån til.

  • iPad. Det er blevet populært at have en iPad. De voksne bruger den ofte til at læse nyheder på eller tjekke diverse sociale medier. Samtidig er det nemt at downloade forskellige underholdende apps til børnene. 
  • iPhone. Nogle af de mest udbredte telefoner er iPhones, og mange siger, at når man først har haft en iPhone, skifter man aldrig over til et andet mærke. Men køb af ny iPhone er også en dyr fornøjelse.
  • Ferier. Skiferie er en af de mest populære ferier, hvor danskerne både tager nordpå og sydpå. Derudover kan danskerne aldrig vide sig sikker på den danske sommer, og charterferie er derfor også populært.
  • Møbler. Vi ved jo, at vi er glade for danskdesign, men dansk design er heller ikke helt billigt. Men køb af designmøbler ses gerne som en investering, fordi man ofte kan sælge møblerne til en god pris, når de engang skal udskiftes.  
  • Regninger. Uforudsete regninger er aldrig behagelige, og her kan et kviklån betale regningerne nu og her. 
ANNONCE

Find det billigste lån
Flere danskere låner pengene på nettet, fordi banken ikke vil låne til almindeligt forbrug. Men med Penge.casa kan du hurtigt og nemt finde et lån. Fordelen ved et kviklån er, at du får hurtigt svar på din ansøgning, og der går ikke mange dage, før du får pengene udbetalt.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Finansbureauet.dk

Følg på:

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt