FinansBureauet

Stresset over økonomien? Slap af med disse 3 gratis aktiviteter

Perioder med en mindre prangende økonomi kan føre til bekymringer og bange anelser. Imidlertid kommer du næppe op med kreative løsninger, hvis du stresser. Så du kan med fordel slappe af med disse 3 gratis aktiviteter.

Økonomi er én af de mest almindelige stressfaktorer, så det er ikke spor underligt, hvis du bekymrer dig over finanserne. Ikke desto mindre er bekymring og stress langt fra hjælpsomt, når det kommer til at få økonomien til at blomstre. Her har du nemlig brug for al din positive energi og kreative kapacitet. 

Derfor kan du med fordel bruge tiden på nogle ganske gratis og afslappende aktiviteter. Her er 3 idéer!

1. Mediter og bliv klogere på dig selv

Der er mange gode grunde til at meditere. Det kan ikke bare virke afstressende, men også give dig et større kendskab til dig selv. Meditation kan nemlig hjælpe dig til at se dine tanker og følelser helt klart uden at identificere dig med dem og reagere på dem. En meditativ praksis kan derfor være en genial måde at genoplade batterierne på og plante frø til et løsningsorienteret mindset. 

Men hvordan gør man lige? Det er faktisk ret nemt. Du kan eksempelvis sætte dig med lukkede øjne og fokusere på din vejrtrækning. Lad tanker, følelser og fysiske fornemmelser svæve forbi som skyer på himlen og før din opmærksomhed tilbage til vejrtrækningen.

2. Stress af i naturen

Naturen er som regel ganske gratis. Der findes en bred vifte af smukke strande og grønne skove, som du kan frekventere helt uden at bruge penge. Samtidig virker det afstressende at opholde sig i naturen, og det kan være stimulerende for både krop og sind. Motion er selvfølgelig endnu en god grund til, at en gå-, cykel- eller måske endda kanotur i naturen er en helt genial gratis aktivitet.

3. Få eller giv en god massage

Der er ikke noget, der virker afstressende som en god massage. Du behøver ikke bruge penge, som du ikke har, på en professionel behandling. I stedet kan du lave en besparende massagesalon derhjemme. Du behøver ikke meget mere end et håndklæde på sengen, en massageolie og måske et par YouTube-videoer, der kan sætte dig ind i massagens kunst.

Hvis du har en partner, kan du give massagen en sensuel karakter. Tænd de levende lys, vælg en velduftende olie, lad den romantiske musik spille og research på de erogene zoner. En sex massage kan bringe jer tættere sammen, udskille dejlige glædesstoffer og nedsætte stressniveauet. Og samtidig er det en aktivitet, der ikke behøver at koste ret meget - måske har du allerede en kokosolie i køkkenet, som kan bruges til massagen?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce